Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti hogyan reagálnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti hogyan reagálnátok rá, ha a barátnőtök "szünetet" kérne?!

Figyelt kérdés
4-5 napig nem találkoztok.De ez előtt az egész előtt boldogan váltok el,csókkal stb,semmi előjele.
2011. aug. 4. 21:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez függ attól is hogy hány évesek vagytok és hogy mióta tart a kapcsolat mennyit vagytok együtt stb?!Ha valaki szünetet kér annak oka van!Lehet hogy megbántottad valamivel.De ez nem feltétlen jelenti azt hogy kavarni akar mással vagy hogy tényleg ennyi volt a kapcsolat.Van olyan hogy néha kell egy kis egyedül lét , nem egyszerű ahány ember annyi féle...én amondó vagyok nem kell a legrosszabra gondolni de...
2011. aug. 4. 22:10
 12/16 anonim ***** válasza:
Csak ki akarja próbálni a vadonatúj Antonio Banderas szexbábút!:D
2011. aug. 4. 22:17
 13/16 B.angel ***** válasza:

A 85%-os válaszoló írt egyedül értelmes választ!

A szünet nem feltétlen jelent szakítást. Én is éreztem, hogy kell nekem a szünet, vagyis inkább neki kell. Mert hát a drága kicsit hazudozós fajta (nem tudom, miért, így nevelkedett, vagy frász se tudja), de mondtam nemi, hogy jó, szerintem pár hét beleférne a kapcsolatunkba, gondolja át, hogy mennyit érek neki, és ha érzi a hiányomat, hátha leszokik a hazugságairól és felnő végre. Mondjuk nem fogadta el... De felajánlottam, pedig szeretem őt, mindennél jobban.

Úgyhogy szerintem hagyd egy kicsit és majd meglátjátok. Lehet, hogy valami baj van vele, nem tud teljesen rád koncentrálni és nem akar megbántani. :)

2011. aug. 5. 07:28
 14/16 B.angel ***** válasza:
neki*, nem nemi. bocsánat :D
2011. aug. 5. 07:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Én így reagálnék: Rendben, szia!

és soha nem látna többet.

2011. aug. 5. 08:26
 16/16 anonim ***** válasza:
akkor ha így reagálnátok nem csodálom h nincs barátnőtök de ugye mindig könnyebb a másik nemet szidni.Először adj neki szünetet lehet h csak baj van vele és nem tud rád annyira koncentrálni ez még nem jelenti a kapcsolat végét.Az majd h vége lesz-e utána derül majd ki.
2011. aug. 5. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!