Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszúrtam valamit az ismerkedési időszakban, már 3 hete azon bánkódom hogy miért tettem? Éreztetek már hasonlót?
nagyon rámozdultam a csajra túlzásba vittem a dolgot, túl hamar akartam eljutni a dugás részhez, pedig már majdnem ott voltam hogy kimondom hogy "szeretlek" és ekkor lépett a csaj hogy neki ez sok.és nem akar
az elején minden más volt ,jobban és érdeklődött felém mint én ő felé.
és én csak önmagam adtam nem fogtam vissza magam semmikor sem, a csaj meg rájött hogy nagyon "szexéhes" vagyok(gondolom én) és lepattintott
most meg napi 15x fut át rajtam az a gondolat hogy "milyen hülye voltam".. de legalább tudom már hogy a következőnél még csak hasonlót sem szabad csinálni.
történt már veletek ilyen? sztoryt is írhatnátok:)
18f
köszönöm a válaszod. ha most bejönne a szobámba és bocsánatot kérne nagyon boldog lennék .lehet hogy nagyon sokáig együtt lennék, de egyébként foggalmam nincs
az a gáz hogy múltkor már megbeszéltünk egy találkát ,de "elvileg megbetegedett". meg haverom mondta hogy van vmi csávó akire rég óta vágyik de sosem lehetett az övé. kicsit el megy ilyenkor a csajtól a kedvem
tényleg vágyom rá.ugyanakkor kell nekem kapcsolat és ezis kicsit húzza az agyam hogy nem is ő kell nekem annyira hanem egy kapcsolat
de ha meg döntenem kéne hogy ő legyen vagy senki akkor nyilván azt mondom hogy én tökre bírnám ha vele lehetnék
ami még nagy gondot jelent hogy nagy bennem a félelem hogy személyes beszélgetéskor is azt mondaná hogy én már nem érdeklem őt.persze egyszer sem mondott ilyet személyesen annyira nem bátor szerintem.xd
Ember. Áhh.. Te komolyan olyan szinten vagy agyilag mint egy ovis.
Még ha ő kérne bocsánatot? Te cseszted el nem ő. Te vitted túlzásba. Neked kéne bocsánatot kérni tőle... Neked nem kapcsolat kell, meg nem ez a lány, hanem fel kéne nőnöd végre. Gondolkodj már el magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!