Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet távkapcsolatból örökké tartó szerelem?
Egy párkapcsolat lényege, hogy van kapcsolat. Az meg nincs ha a pár tagjai nem találkoznak, vagy csak ritkán. Nekem fontos, hogy érezzem magam mellett, hogy akivel együtt vagyok a párom, a társam és mindig mellettem áll, bármikor át tudom ölelni stb. Enélkül max a billentyűzettel vagy a telefonnal van közelebbi kapcsolat.
Szóval nem.
Helló!
Feleségemmel 250km távolságból ismerkedtünk meg. Nagyon szeretjük egymást, most ünnepeltük a harmadik h. évfordulónkat és az első gyerkőc a napokban született. Nekünk sikerült, de nem fenékig tejfel az idáig vezető út. Kerítsetek minél több alkalmat a személyes találkozóra, mert az nagyon más mint egy telefon, vagy e-mailezés. A távkapcsban az a veszélyes, hogy nem abba vagy szerelmes akit igen jól ismersz, hanem abba amit elképzelsz róla. Készülj fel arra hogy sok minden más lesz élőben (nem feltétlen roszabb vagy jobb) és akkor nem lesz gond.
Ha van esélye, hogy néhány éven belül összeházasodtok, az jó. Ha mondjuk ez tíz év, akkor ne eröltesd, legyetek barátok vagy ilyesmi mert lehet hogy szellemet kergetsz, és tíz boldogabb élet megy el melletted a szomszéd utcában.
Arra is fel kell készülnöd, hogy a távkapcs után legalább egyikőtöknek teljesen fel kell adni az életét, a rokonaitól a segítséget, stb, ennek hatalmas előnyeivel együtt... (mi mindketten feladtuk, nagyon jó túlélőtábor és kaland, de néha nehéz is)
Ami pedig a szerelmet illeti, figyeld, hogy szeretet is legyen. A szerelem elmúlhat, de a szeretetből újra lángot vet. Ha nincs szeretet csak szenvedély, az első nagy összeveszés után ott állsz majd kifosztva, megsemmisülve, nagyon vacak érzés, mint egy csapdába lépni.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!