Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elment! Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Baratommal 5 honapja vagyunk eggyut, atlagosak a kissebb veszekedesek de osszesegeben nagyon jo, oszinte a kapcsolatunk. 16 napja elment Olaszorszagba csaladi latogatasra. Ugy eggyeztunk meg, hogy legalabb minden masodik nap hagy egy uzenetet facebook-on vagy msn-en, hogy jolvan-e stb. De 16 napja semmi. Vagyis azt tudom, hogy nem tortent vele semmi, mert baratjaval beszelt, de megis rosszul esik, hogy viszont ram nem tud 5 percet szanni. Szerintetek mit csinaljak? Korulbelul 2 nap mulva kell hazajojjon.szimplan kerdezzem meg, hogy miert nem keresett? Nagyon rossz otlet lenne, ha most kimennek par napra mamamhoz falura? Amugy 16 eves vagyok, baratom 20.
2011. aug. 3. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hogy mit csinálj? Szilvásbuktát, mert azt szereti!!!
2011. aug. 7. 22:35
 12/15 someone... ***** válasza:
hogy érted? felállt és kisétált az ajtón vagy ráélvezett az arcodra?
2011. aug. 7. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:

nos, irigyellek a türelmedért... én sztem már 4-5 nap után felhívtam volna h mi a fax van ... de jó is hogy eddig kibírtad...sztem az lenne a "helyes" ha fognád magad és elmennél a mamámhoz ...

a helyedben viszont ezt sem bírnám ki és inkább megvárnám hogy jelentkezik-e vajon . Ha igen akkor mondanám egyértelmű..otthagyod a francba, kalap kabát.

ha nem jelentkezik akkor elmennék hozzá és vmi frappáns szöveggel rúgnám ki...amugy hagyott nálad vmi cuccát? mert ha igen akkor fognám a kis pólóját v akármijét , tönkretenném és azért azt még a kezébe nyomnám miután kidobtam.

19L

amugy majd mindenképpen irj h mi volt , érdekel nagyon :)

2011. aug. 8. 00:18
 14/15 anonim ***** válasza:
jav.: 'mamáDhoz','ha igen akkor egyértelmű',
2011. aug. 8. 01:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Eltelt 20 nap, en elmentem mamamhoz, es azutan irt 1 sms-t, hogy mikor jon haza. Tegnap amikor hazaert, felhivott. Allitasa szerint o irt tobb sms-t is, es csodalkozott h nem valaszoltam. En meg mindig nagyon kivagyok ra. Tegnap mindenben igazat adott nekem, kert, hogy ne haragudjak... Tobbszor is mondta, hogy szeret (amire en azt valasozltam, hogy "jolteszed" vagy, hogy "aha,jo"). Egyenlore nem tudok megbocsatani, es bizonytalan vagyok, nem tudom szakitsak-e vele...
2011. aug. 8. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!