Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhitettem egy fiúval hogy járunk, de kiderült fogyatékos hogy szakítsak vele?
Figyelt kérdés
Poénnak indult lett több mint 400hozzászólás pár óra alatt facebookon.irtamneki csunya vagy azt irta szeretlek örökre irtam neki h felvágom miattad az erem de h vigyázok rá szellemként azt irta köszi rendes vagy meg egy szív..meg végig oltottuk őmeg mindenre azt irta h szeretlek meg verseket irt..azthittem csak teszi h hülye,de nem..:Dés most megsajnáltam,h "dobjam"? azon gondolkodok azt irom neki h meghaltam,szellemvagyok hátha elhiszi vagyhogy elköltöztünk a földről,melyik "hihetőbb"?kb mindent elhisz..vagy mit mondjak neki?2011. aug. 2. 16:11
21/26 A kérdező kommentje:
micsoda bókok:P
2011. aug. 2. 19:33
22/26 SwedishTime válasza:
A világ legutolsó szajhája vagy te nyomorult kis liba! Remélem a világ összes trollja fog seggbevonatot játszani veled miközben büdös csövesek verik rád a nagy szottyadt f@szukat!
23/26 anonim válasza:
eggyetértek azokkal akik oltanak, jó poénvolt, mi? mert csak szóórakozásnak indult -.-' megnézném te milyen képet vágnál ha egy srác hülyítene téged, te elhinnél neki mindent ő meg végig csak röhögne rajtad. De nefélj, megtanít téged majd az élet, visszakapod te még ezt triplán is:) amúgy meg talán a nemlétező lelkiismeret szólalt volna meg benned, hogy megkérdezted mit tegyél, hogy ne fájjon neki annyira?:O szerintem azért írtad ki, mert azt hitted jó poén lesz másoknak is, de hát nemjöttbe.. a srácnak meg már elég fájdalmat okoztál, milenne ha őszinte is lennél vele egyszer? belehalnál? ja nem, az megsértené a jellemed :(
24/26 A kérdező kommentje:
szakitottunk,aztirta "k*rvaanyád":D ugyhogy probléma megoldva..amugy 1 napig "hülyítettem" enynibe még nem halt bele senki..de alapbol ugy kezdődött h bejelölt énmeg irtam neki h szia járunk?aztirta szia aha..honnan tudtam volna h ő ebből komolynak hiszi.....
2011. aug. 3. 02:24
25/26 anonim válasza:
amúgy hány éves vagy? 12? azok ilyengyökerek....
26/26 anonim válasza:
Szégyen és gyalázat. Higyjétek el embertársaim, hogy nem feltétlen kell azt feltételezni, hogy a kérdező 12 éves. Én 25 vagyok. Ismerek olyan 12 évest, aki rengeteget tud az életről és rengeteg szeretet és tolerancia és empátia van benne, és volt olyan, hogy ő adta a lelket belém. Belém, aki felelős beosztású valaki. És találkoztam már olyan idétlen csajokkal is, mint a kérdező, meg még idétlenebbekkel. Aki kardot ránt, az bizony előbb utóbb kard által vész el. Jó volt hitegetni valakit? Közben pisis lett a bugyid a nevetéstől igaz? Vagy talán más is került belé? Mert lehet neked ez is egyfajta orgazmus nem?
Nem vagyok ,,bolond" de engem az ilyenek tettek tönkre mint te, úgyhogy ha megtudom ki vagy megszivatlak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!