Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhitettem egy fiúval hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhitettem egy fiúval hogy járunk, de kiderült fogyatékos hogy szakítsak vele?

Figyelt kérdés
Poénnak indult lett több mint 400hozzászólás pár óra alatt facebookon.irtamneki csunya vagy azt irta szeretlek örökre irtam neki h felvágom miattad az erem de h vigyázok rá szellemként azt irta köszi rendes vagy meg egy szív..meg végig oltottuk őmeg mindenre azt irta h szeretlek meg verseket irt..azthittem csak teszi h hülye,de nem..:Dés most megsajnáltam,h "dobjam"? azon gondolkodok azt irom neki h meghaltam,szellemvagyok hátha elhiszi vagyhogy elköltöztünk a földről,melyik "hihetőbb"?kb mindent elhisz..vagy mit mondjak neki?
2011. aug. 2. 16:11
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

ha több eszed van, nem reagálsz semmire, letiltod vagy akármi, nincs több eszed társalogj tovább vele és önts olajat a tűzre :D

Szerintem erre neked is rá kellett volna jönni.

2011. aug. 2. 16:23
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy hülyepics@?
2011. aug. 2. 16:24
 13/26 A kérdező kommentje:

anyád a hülyep*csa:-)

de aztirták közös ismerősük h kérdéses mit csinálna magával:S

2011. aug. 2. 16:25
 14/26 anonim ***** válasza:
80%

Hülye p.csa vagy, igaza van annak aki írta.

Jó volt játszani valakivel? Valakivel elhitetni, hogy értékeled? Jó volt hülyére venni és röhögni rajta?

TE, TE vagy a fogyatékos. Gyökér!!!!!

2011. aug. 2. 16:27
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora egy szutyok vagy. Az ilyet szájba kéne verni.
2011. aug. 2. 16:28
 16/26 anonim ***** válasza:
magadnak csináltad a rosszat, viseld a következményeit.
2011. aug. 2. 16:30
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy felképelnék egy két pisist, akik nem tudják hol a határ. Tini korban éri az embert a legtöbb szar az olyanok miatt, mint te és lehet, hogy egy életre megnyomorodnak. Mert vicces volt.
2011. aug. 2. 17:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
látom valaki nagyon unatkozott, remélem téged is majd orrba szájba fognak szivatni, sőt remélem felkapja a vizet a gyerek és megkeres, aztán olyat tesz, ami embert farag majd belőled, azt érdemelnéd, gyökér
2011. aug. 2. 17:38
 19/26 A kérdező kommentje:
jo leszarom h oltotok:D azér kérdeztem h bneki ne legyen olyan szar..nem válaszoltok hát dobom azt cső:D
2011. aug. 2. 18:05
 20/26 anonim ***** válasza:
Hülye p*csa...
2011. aug. 2. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!