Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetséges, hogy csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges, hogy csak azért van velem?

Figyelt kérdés
4 hónapja járunk, 19 évesek vagyunk. Én vagyok a lány és szűz. Idáig várt és most már egyre többször hozza fel a témát meg, hogy egy jó kapcsolathoz az is kell. Úgy érzem megpróbál rábeszélni, nyugi kicsim nem fog fájni, jó lesz stb. Tudom, hogy nehéz neki is 19 évesen, főleg, hogy nem szűz már, de nekem nem megy olyan könnyen. Meg hogy én belevaló vagyok, nincs mitől félni. Úgy vettem észre, hogy ő azt hiszi én csak a fájdalomtól félek, de igazából azért is, hogy mi van ha utána elhagy. Megbízom benne, de az előtte lévő barátaim eléggé megingattak a fiúkba vetett hitembe. Azt, mondta szeret és hogy először szerelmes(őszintének tűnt), mindig hív ha megy valahova, ölelget, puszilgat. Megtörténik, hogy néha kölcsönkér és elfelejti visszaadni, de nem nagy összegek és csak akkor ha hozzám jön és nincs mivel hazamenjen(mert nem egy városba lakunk). Néha ezt se tudom, hogy normális-e. Amúgy meg ő szokott fizetni mindenhol. Mit gondoltok ezek alapján? :-s Első kapcsolatom..
2011. aug. 1. 15:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem olvastam a válaszokat, lehet, hogy írták már ugynazt, amit most én fogok: Szerintem ha beszélsz e fejével, és vár még egy kicsit, és CSAK AZÉRT van veled, akkor úgy is ott fog hagyni, bármennyit vár, mivel csak a szex miatt van veled. Ha viszont nem emiatt van veled, és tényleg annyira szeret, akkor érdemes megtenni... Figyi, ha szereted, tedd meg... Na és mi van akkor, ha ott hagy?! Nem mondom, fontos a szüzesség elvesztése, de ha úgy érzed, hogy most vagytok olyan szinten, hogy megtehetitek, akkor hajrá... Ha nem érzed, akkor meg dobd ki...
2011. aug. 1. 15:41
 12/24 A kérdező kommentje:
Mindig mondja, hogy szeret, és hogy még ilyet nem érzett senki iránt. Azt is tudni kell, hogy nekem is neki is ez a leghosszabb és legkomolyabb kapcsolatunk. A végén kifakadtam és elmondtam neki mit gondolok, aztán mondta, hogy ha azért lenne velem akkor már rég ott hagyott volna és nem várt volna ennyit. Ha azt mondtam volna, hogy nem biztos, hogy azt mondta volna, hogy oké. Csak ezt a rábeszélést nem értettem..
2011. aug. 1. 15:47
 13/24 anonim ***** válasza:

A barátom 18 múlt mikor összejöttünk, és nem volt már szűz, viszont kb másfél éve nem volt már nővel. Én a kapcsolatunk elején elmondtam neki, hogy én még nem érzem magam késznek rá, és idő kell, hogy minden lelki gátat leküzdjek magamban (amik főleg a neveltetésemből fakadtak).

Ő várt rám 1 ÉVIG.

Sőt, olyan fiút is ismerek, aki 18 évesen jött össze a barátnőjével (aki fiatalabb volt) és 4 ÉVIG várt rá (és NEM csalta meg közben!!!)... 7 éve együtt vannak és nagyon boldogok.

Ha egy srác IGAZÁN szerelmes beléd, akkor nem a szex érdekli, mert anélkül is boldog Veled, nem a testedbe szerelmes, hanem a lelkedbe... Ne hallgass azokra, akik lehülyéznek, mert 19 évesen nem adtad/ adod még oda magad. Hidd el, ha úgy belemennél, hogy nem akarod igazán, hogy nem kívánja minden porcikád, hogy titokban félsz (mindegy, hogy a fájdalomtól, vagy attól, hogy elhagy stb), akkor nem tudod majd igazán élvezni, nem lesz olyan csodás, életed egyik legszebb éjszakája... Nekem 1 év kellett, hogy odáig jussak, hogy semmi nem érdekelt, az sem, ha másnap elhagy, csak az, hogy végre meg akarom élni a szerelmünket egy magasabb szinten is... És felejthetetlen volt...

Ha igazán gyönyörű, élvezetes 1. együttlétet akarsz, akkor ne add magad oda addig, amíg nem vagy teljesen biztos benne, hogy ezt AKAROD, akkor is, ha másnap elhagy a srác.

Bár amit már más is írt, eléggé intő jel, hogy ennyire erőlteti a barátod a dolgot. Az én barátom szóba se hozta soha, miután elmondtam, hogy még idő kell nekem, szépen várt, míg nem mondtam egyszer neki én, hogy kész vagyok rá, és bármikor megtörténhet.

Aki nem tud várni, nem bírja ki, sürgettet, az nem szerelmes igazán, bárki bármit is mond. Rengeteg példát látok magam körül, ahol éveket vártak- és ezek a kapcsolatok azóta is tartanak, 4-5 éve.

20/L

2011. aug. 1. 15:48
 14/24 A kérdező kommentje:
A 4 hónap alatt, semmivel nem próbálkozott, még pettinggel sem. Nem is erőszakoskodott.
2011. aug. 1. 15:49
 15/24 anonim ***** válasza:
Az az igazság h ezt neked kell érezni.Ha érzed h szeret feküdj le vele már felnőtt vagy ha meg nem érzed h szeret és tényleg nagyon félsz meg nem állsz készen rá dobd ki.Én a helyedben szépen finoman elkezdeném kérdezgetni az exeiről amit a kapcsolat elején kellett volna h levond a következtetést!Ha otthagy szex után akkor trófeagyüjtő volt és legközelebb okosabb leszel egyből felméred a srácot exek ilyenek terén ha meg nem akkor meg fölösleges húzni az időt de ha nem állsz készen rá akkor még ne tedd meg mert nem lesz jó élmény és állj a sarkadra mondd meg h minnél inkább unszol annál inkább nem lesz kedved ehhez.
2011. aug. 1. 15:50
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem volt még petting? Akkor meg mit akar?!

Ne haragudj, de szerintem nem úgy kéne működnie, pláne ha Te még sose voltál fiúval, hogy egyszer csak azt mondod, hogy akarod, és egyből szexeltek... Először jobb pettingelni, hogy megismerjétek egymás testét, hogy mi jó igazán a másiknak... És ha már ismeritek egymás minden porcikáját, tudjátok, hogy izgassátok fel igazán a másikat, akkor érdemes nekiállni... Ha ő még egy ujjal se ért Hozzád, akkor honnan tudja, hogy mivel izgasson fel annyira, hogy tocsogj a nedvességtől és eléggé kitágulj és minél fájdalommentesebb legyen az első? :/

2011. aug. 1. 15:52
 17/24 anonim ***** válasza:
Igen lehetséges, hogy azért van veled. Sőt szerintem nem is kevés esélye annak. Vártak már szexre többet is. Ez a 4 hónap nem is sok, sőt. Ha nagyon akarja és eröltetti akkor biztos, hogy azért van veled. Ki nem örülne egy szűz lánynak? Lelépni nem fog! Addig vár míg nem éri el a célját, szóval hiába adsz neki időkorlátot:S Ha nagyon sokáig fog várni akkor inkább félrelép, de nem szakít.
2011. aug. 1. 15:53
 18/24 A kérdező kommentje:

De ez csak most volt. Eddig nem csinálta...

Most már totál nem tudom mi van ... :((

2011. aug. 1. 15:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Azért mert okos hidd el jobb ha kidobod trófeagyüjtő látod aki igazán szeret az vár főleg ha szűz vagy.Ha félsz tőle akkor meg nem érdemes úgy lefeküdni és utána mész a levesbe.Aztán meg majd kidumál a haverjainak te meg érezd magad k.urvának de azért nem szemetek a férfiak áá.Ne dőlj be neki aki szeret nem erőlteti sőt aki úgy erőlteti h közbe folyton mondogatja h szeret az meg a tipikus példája a kihasználóknak húzd az agyát h meg továbbra is erőlteti tedd ki a szűrét.
2011. aug. 1. 15:56
 20/24 A kérdező kommentje:
Istenem...egy álom világban éltem...:((
2011. aug. 1. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!