Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy csak azért van velem?
A barátom 18 múlt mikor összejöttünk, és nem volt már szűz, viszont kb másfél éve nem volt már nővel. Én a kapcsolatunk elején elmondtam neki, hogy én még nem érzem magam késznek rá, és idő kell, hogy minden lelki gátat leküzdjek magamban (amik főleg a neveltetésemből fakadtak).
Ő várt rám 1 ÉVIG.
Sőt, olyan fiút is ismerek, aki 18 évesen jött össze a barátnőjével (aki fiatalabb volt) és 4 ÉVIG várt rá (és NEM csalta meg közben!!!)... 7 éve együtt vannak és nagyon boldogok.
Ha egy srác IGAZÁN szerelmes beléd, akkor nem a szex érdekli, mert anélkül is boldog Veled, nem a testedbe szerelmes, hanem a lelkedbe... Ne hallgass azokra, akik lehülyéznek, mert 19 évesen nem adtad/ adod még oda magad. Hidd el, ha úgy belemennél, hogy nem akarod igazán, hogy nem kívánja minden porcikád, hogy titokban félsz (mindegy, hogy a fájdalomtól, vagy attól, hogy elhagy stb), akkor nem tudod majd igazán élvezni, nem lesz olyan csodás, életed egyik legszebb éjszakája... Nekem 1 év kellett, hogy odáig jussak, hogy semmi nem érdekelt, az sem, ha másnap elhagy, csak az, hogy végre meg akarom élni a szerelmünket egy magasabb szinten is... És felejthetetlen volt...
Ha igazán gyönyörű, élvezetes 1. együttlétet akarsz, akkor ne add magad oda addig, amíg nem vagy teljesen biztos benne, hogy ezt AKAROD, akkor is, ha másnap elhagy a srác.
Bár amit már más is írt, eléggé intő jel, hogy ennyire erőlteti a barátod a dolgot. Az én barátom szóba se hozta soha, miután elmondtam, hogy még idő kell nekem, szépen várt, míg nem mondtam egyszer neki én, hogy kész vagyok rá, és bármikor megtörténhet.
Aki nem tud várni, nem bírja ki, sürgettet, az nem szerelmes igazán, bárki bármit is mond. Rengeteg példát látok magam körül, ahol éveket vártak- és ezek a kapcsolatok azóta is tartanak, 4-5 éve.
20/L
Nem volt még petting? Akkor meg mit akar?!
Ne haragudj, de szerintem nem úgy kéne működnie, pláne ha Te még sose voltál fiúval, hogy egyszer csak azt mondod, hogy akarod, és egyből szexeltek... Először jobb pettingelni, hogy megismerjétek egymás testét, hogy mi jó igazán a másiknak... És ha már ismeritek egymás minden porcikáját, tudjátok, hogy izgassátok fel igazán a másikat, akkor érdemes nekiállni... Ha ő még egy ujjal se ért Hozzád, akkor honnan tudja, hogy mivel izgasson fel annyira, hogy tocsogj a nedvességtől és eléggé kitágulj és minél fájdalommentesebb legyen az első? :/
De ez csak most volt. Eddig nem csinálta...
Most már totál nem tudom mi van ... :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!