Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy csak azért van velem?
Figyelt kérdés
4 hónapja járunk, 19 évesek vagyunk. Én vagyok a lány és szűz. Idáig várt és most már egyre többször hozza fel a témát meg, hogy egy jó kapcsolathoz az is kell. Úgy érzem megpróbál rábeszélni, nyugi kicsim nem fog fájni, jó lesz stb. Tudom, hogy nehéz neki is 19 évesen, főleg, hogy nem szűz már, de nekem nem megy olyan könnyen. Meg hogy én belevaló vagyok, nincs mitől félni. Úgy vettem észre, hogy ő azt hiszi én csak a fájdalomtól félek, de igazából azért is, hogy mi van ha utána elhagy. Megbízom benne, de az előtte lévő barátaim eléggé megingattak a fiúkba vetett hitembe. Azt, mondta szeret és hogy először szerelmes(őszintének tűnt), mindig hív ha megy valahova, ölelget, puszilgat. Megtörténik, hogy néha kölcsönkér és elfelejti visszaadni, de nem nagy összegek és csak akkor ha hozzám jön és nincs mivel hazamenjen(mert nem egy városba lakunk). Néha ezt se tudom, hogy normális-e. Amúgy meg ő szokott fizetni mindenhol. Mit gondoltok ezek alapján? :-s Első kapcsolatom..2011. aug. 1. 15:22
1/24 A kérdező kommentje:
Írjatok nemet és kort is, légyszíves. Nagyon kellene egy külső, reális személy(ek) véleménye.
2011. aug. 1. 15:23
3/24 A kérdező kommentje:
Tudom, kicsit összefüggéstelen, ne haragudjatok, de rendesen kavarog bennem minden..
2011. aug. 1. 15:29
4/24 anonim válasza:
Hát ha 4 hónapig várt akkor nem valószínű.Azonban ha sürgeti a dolgot úgy h te szűz vagy az sosem jó jel.De már 19 évesek vagytok.Tudod tele van ellentéttel de tudod mit próbáld ki h mondod neki h még nem tudod mikor fogsz rá készenállni de beletelik még pár hónapba ha szeret azt mondja majd h nem baj.Ha nem akkor felveszi a nyúlcipőt.De sztem már rég nem használ ki mert ennyi idősen már várt 4 hónapot.Csak nehogy ne legyen igazam.
5/24 anonim válasza:
Feküdj már le vele, mit szarakodsz??
Ha csak egy dugásra kellesz neki, akkor fél év múlva is csak annyira fogsz kelleni, akkor meg nem jobb, ha előbb kiderül?
19 éves vagy, nem 14, ez igenis egy kapcsolat része, enélkül szart sem ér az egész.
6/24 anonim válasza:
Már nem azért de felnőtt(elvileg)19 éves nő vagy,és még váratod mert félsz hogy elhagy??Beteg vagy de komolyan.Akkor mással sem fogsz lefekedüni soha és, örökre vénlány maradsz mert, mindig az lesz benned hogy elfognak hagyni!!
7/24 A kérdező kommentje:
A múltkor beszéltünk erről, mondtam, hogy nekem még kellene egy hónap. Azt mondta, oké. De most mindketten belelendültünk és akkor kezdte, hogy esetleg most?
2011. aug. 1. 15:34
8/24 anonim válasza:
Azt hogy téged nem értékel vagyis annyira szeret téged, hogy lefeküdjön veled és hogy legyen mellette valaki, mert egyedül neki szar. Én nem beszélek senkire se rá, hogy na szexeljünk nem fog fájni. Tudja, hogy szűz vagy és ő ennyire értékeli, hát.....Szerintem könyörögjön egy kutyának, ha annyira akar valamitXD Magabiztosnak érzi magát a párod és már várja az aktust:) Laza a srác nagyon. Szerintem lesz egy szűztelenítés és utána pár vitatkozás aztán vége a kapcsolatnak. Talán rendes talán nem, ezt a kapcsolatot túl gyorsnak veszi. Te döntesz mit tervezel vele.
9/24 anonim válasza:
Figyi, az én párom 25 én lassan 2 éve vagyunk együtt tehát szex már volt pár hónap után, viszont betegség miatt egy éve nincs már. Tudja hogy szenvedek és nem nyaggat meg ilyenek, 25 éves férfi képes kibírni egy évet szex nélkül, nehogy már más ne bírja ki. Ha te még nem szeretnéd, hát nehogy hagyd magad! 24L
10/24 A kérdező kommentje:
15:33-nak.
Jól van, tehetek róla, hogy tartok tőle? Bizonyára igen, de megoldást még nem látok a problémára.
2011. aug. 1. 15:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!