Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Miért csinálja ezt velem?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik és szeretem de ő 1 hétig folyamatosan azt mondja hogy szeret meg hogy velem akar lenni és egyik percről a másikra meg azt mondja hogy nem szerelmes meg hogy nem tudja mit érez,ez mit jelent mit tegyek vagy mit szeretne mit csináljak hogy tudja mit akar? nagyon ki vagyok már.(normális válaszokat köszi)2011. nov. 4. 20:07
2/4 anonim válasza:
Két oka lehet:
1. Nem bízik az érzéseiben, nem tudja vonzódik-e igazán hozzád.
2. Valaki más is van a képben és képtelen dönteni.
Szerintem személyesen mondd el neki egy este, hogy szereted, szükséged van rá és komolyan gondolod vele, azonban úgy érzed, hogy ő bizonytalan. Ezért te most időt adsz neki, és ha úgy érzi, biztos abban, hogy neki is szüksége van rád, keressen meg!
22/L Ez a legjobb, amit most tehetsz!
3/4 A kérdező kommentje:
De tudja hogy én szeretem meg hogy szükségem van rá és már kérdeztem is tőle hogy konkrétan mit érez mit szeretne de mindig tereli a témát.
2011. nov. 4. 20:33
4/4 anonim válasza:
egy lehetséges kimenetel: lehet hogy jobban megismert és rájött, hogy nem olyan vagy amilyennek elképzelt - aki iránt a nagy szerelmes érzéseket táplálta. most próbál kihátrálni, vagy esetleg még időt akar a dolognak, hogy tényleg tisztán lásson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!