Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy túl tapasztalt?
Elsőnek...Aki sok nővel volt, az már kapásból "hímringyó"?
Második...Igazad van, aláírom.
Csak éltem az életem, és éltem a lehetőségeimmel... Elhiszem, hogy ezek után nehéz hinnie nekem, pedig tényleg nem kell más, most először érzem, hogy tényleg szeretek valakit! Hogy vagy inkább mit tegyek, hogy higgyen nekem? Hosszú életem volt, volt benne fű, 1-2X tabi is, de soha nem rendszeresen... És most bánom az egészet, amit akkor csináltam, de változtatni már nem tudok rajta, és hazudni sem akartam neki, hogy csak 5-6 lányt vallok be, az nem tisztességes...Ő amúgy eddig 2 férfivel volt, ezért a kérdésben a "túl tapasztalt" kifejezés...Segítsetek, kell nekem!!!
aha, ez az akármeddig várok rád-szöveg biztos bejön! De legyen mögötte tartalom is, ne csak úgy mondd, csak ha igaz is!
egyébként lány vagyok és vszleg engem is megijesztene ez a szám! A barátom rafkós volt és a mai napig nem hajlandó elárulni az igazat. jól is teszi, mert durca lenne, az 100%
hülye vagy fiam, hogy ezt elmondtad neki! Ha tapasztalt lennél és lenne elég eszed, tudtad volna mit mondj... mondjuk max 3 lánnyal feküdtél le és kész...
A csajon múlik, hogy megbékél-e... de nem hinném. Majd máskor okosabb leszel.
10.57-es válaszoló vagyok
hát ha ennyire kell neked, akkor végülis nincs probléma. Csak udarolni kell neki, szerintem ha bebizonyítod, hogy szereted, akkor nem lesz gond.
az én párom is már elég tapasztalt, de miután beláttam, hogy szeret, nem volt gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!