Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért viselkedik így a volt barátnőm?
Kb 3 hónapja szakítottunk, közös meg1ezés alapján, barátok maradtunk. Ha összefutunk akkor a szeme sarkából figyel. Szólni nem szól. Ha meg vmi ok miatt csetelünk (pl ha írok körüzit h kinek van meg vmi szám akkor egyből rám ír) akkor mindig megkérdi h mit csinálok, vagy h hogy vagyok, csak azért h folytassuk a beszélgetést. De nem úgy veszem észre h újra próbálkozik... vagyis azért is szakítottunk mert sokszor úgy vettem észre h még Ő sem tudja h mit akar.
Az első benyomásom az volt, h haragszik, de msn-en mintha mi sem történt volna úgy beszélget. Szal nem értem...segitsééééééég
Most akkor te szakítottál vele?
Akkor persze, hogy még mindig szeret, azért próbál közeledni feléd, te buta.
barat akar lenni de egyben fel is ettol. nehez vkit teljesen elfelejteni ha kozben tartod vele a kapcsolatot illetve lehet cikinek erzi ha o kezdemenyez, vagy ha veled beszel, de ugyanakkor vagyik erre.
szerintem legyetek kedvesek, de hagyjatok h kihuljon teljesen a kapcsolat es kezdjetek el baratkozni szep lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!