Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1 eve járok egy lányal nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 eve járok egy lányal nagyon szeretem távkapcsolatba élunk és mindenhéten veszekszunk. Szeretnék tanacsot kérni idosebb férfiaktol lehetoleg, mit tegyek?

Figyelt kérdés
24 eves fiu vagyok és azzal fordulok hozzatok hogy segitsetek nekem. 1 eve járok egy lányal nagyon szeretem távkapcsolatba élunk és mindenhéten veszekszunk kis semiségeken ezt a dolgot hogyan lehetne megelozni erre szeretnék tanacsot kérni.
2009. ápr. 7. 18:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy sajnos keveset vagytok együtt, és olyankor meg hirtelen tör elő sok téma, és nem marad idő a kapcsolatotok megbeszélésére, vagy az egymásra összpontosításra? Milyen gyakran tudtok találkozni?
2009. ápr. 7. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia, mi is voltunk a ti helyzetetekben. Szerinem nalunk az okozta, hogy mineketten folyamatosan faradtak es idegesek voltunk... minden ejjel neten szorakoztattuk egymast es a suli meg egyebek mellett ez eleg kimerito volt... es hetvegente pedig, mikor talalkoztunk mindeketten le voltunk faradva testileg , lelkileg... mi osszekoltoztunk azota, sokkal jobb igy:P
2009. ápr. 7. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:
ugyanez volt az en kapcsolatomban is, ami sokaig tavkapcsolat volt, 2 ev utan sajnos szakitottunk.
2009. ápr. 7. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
3hetente szoktunk találkozni es egy hetet szoktunk egyutt lenni és dolgozom a kedvesem még tanul. én magyarorszagi vagyok a kedvesem meg erdélyi.
2009. ápr. 7. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:

mi is távkapcsolatban élünk 3 éve, és elég sokat veszekedtünk anno.

nálunk az volt a gond, hogy keveset találkoztunk, szóval azóta mindketten igyekszünk jobban beosztani az időnket/pénzünket, hogy sokat lehessünk együtt.ahogy telt az idő, egyre inkább rájöttünk arra, hogy fontosak vagyunk egymásnak, és egyre türelmesebbek lettünk mindketten.

szerintem fontos az is, hogy legyen valami konkrét közös cél, hogy pl 2 év múlva összeköltözés..ha már van valami ilyesmi, akkor onnantól könnyebb átvészelni ezt a nehéz időszakot.

2009. ápr. 8. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!