Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmi csalódás, visszautasí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmi csalódás, visszautasítások után többen távkapcsolatba kezdenek akkor is, ha még egy találka is szinte esélytelen, de úgy tesznek, mintha ez az ügy egy életre szólna. Ez hogy van?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
én is így vagyok. Ad vmi reményt, vagy nemtudom...
2010. nov. 21. 18:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert senkinek nem kellenek, érdektelen emberek, akik csak a neten lógnak vagy a telefonon.

Sokan úgy vannak távkapcsolatban ,hog azt se tudják mi az, továbbá nem is látták egymást, továbbá a legtávolabbi ismerősömmel isk omolyabb a kapcsolatom, mint ezeknek a maradékoknak.

2010. nov. 21. 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi az hogy egy találka is esélytelen?

Akkor még nem is látták egymást élőben?

Akkor meg hogy járnak?

Mert ha már többször találkoztak élőben csak mondjuk a távolság miatt ( előzmény többszöri élő 3D real life beszélgetés)és neten tartják a kapcsolatot aztán kialakul és meghatározott időn belül ( extrém eset 1-2év) de komollyá válhat az ügy (összeköltözés, házasság) akkor az távkapcsolat.

De ha még sose találkoztak élőben csak neten dumáltak és fényképen látták egymást az nagyon nem járás az semmi.

2010. nov. 21. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy "ma 20:02" írja. Előtted lévő voltam.
2010. nov. 21. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!