Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Ez ma éjjel történt, itt sírok mint egy hülye tini lány.!
Figyelt kérdés
A barátommal elmentünk bulizni ma,de ő csatak részegre itta magát és minden utolsó szakadt riba*cal táncolt.Nem bírtam elrángatni.Megalázott mindenki előtt elkezdett velem kiabálni hogy mit képzelek én meg én egy hülye ku*rva vagyok és ez volt az utolsó beszélgetésünk.Ő ott maradt a haverjaival.Itt sírok mint egy idióta,én nem ezt érdemlem.Nem tettem semmi rosszat neki ő meg mégis megalázott és bunkón viselkedett velem.Nem tudom mit tegyek!!Légyszi adjatok tanácsot!! MIT CSINÁJAK????2011. júl. 31. 03:04
23/30 anonim válasza:
Én egy ilyen affér után egyből kidobnám, mint a sz*ros macskát. Így megaláz téged és te még azon gondolkozol, hogy meg kéne várni reggel? Hát, enyhe kifejezés, hogy sokkal jobbat érdemelsz. Én összepakoltam volna még abban a pillanatban, aztán reggel totál K.O.-s aggyal hadd gondolkodjon, hogy mi a fene történhetett...
24/30 anonim válasza:
Mit csinálj? Soha ne kezdj többet piással. Az alkohol mindent tönkretesz. A tested, a lelked, és a barátaid is. Sajnálom, hogy olyan helyre születtem ahol az a menő ha valaki sokat tud inni.
25/30 anonim válasza:
Miért nem írod meg, hogy mi történt veletek? Megbeszéltétek azóta az ügyet?
26/30 A kérdező kommentje:
nem nem beszéltük meg! Én nem akartam kipakoltam a cuccait még akkor este,és azóta se kereset szóval....szerintem jól csináltam.Még annyi se volt benne hogy hívjon vagy felkeressen és bocsánatot kérjen.Ez szerintem most már egyértelmű,ennyi volt.
2011. aug. 3. 11:24
27/30 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha arra nem volt hajlandó, hogy bocsánatot kérjen, akkor... Jól tetted, jobbat érdemelsz!!
28/30 anonim válasza:
Jól tetted! Remélem, ezentúl megkímélnek téged az ilyen és ehhez hasonló ökrök.
29/30 Lia99 válasza:
Ha 1 férfi igazán szeret nem aláz meg senki előtt.Dobd a francba...19/L
30/30 anonim válasza:
Csak becseszett, józanul biztos nem ilyen hü....lye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!