Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit csináljak? Ez ma éjjel történt, itt sírok mint egy hülye tini lány.!
Figyelt kérdés
A barátommal elmentünk bulizni ma,de ő csatak részegre itta magát és minden utolsó szakadt riba*cal táncolt.Nem bírtam elrángatni.Megalázott mindenki előtt elkezdett velem kiabálni hogy mit képzelek én meg én egy hülye ku*rva vagyok és ez volt az utolsó beszélgetésünk.Ő ott maradt a haverjaival.Itt sírok mint egy idióta,én nem ezt érdemlem.Nem tettem semmi rosszat neki ő meg mégis megalázott és bunkón viselkedett velem.Nem tudom mit tegyek!!Légyszi adjatok tanácsot!! MIT CSINÁJAK????2011. júl. 31. 03:04
11/30 anonim válasza:
Jézusooom... pfff. -.-" szánalmas... én a helyedben soha többet nem szólnék hozzá.. fogadjunk reggel majd jön azzal a hülye dumával, hogy: " jajj bocsi kicsim, de tegnap tulságosan berugtam, többet nem lesz ilyen... " vagy esetleg le fogja tagadni... hát figyelj... én akármennyire is leiszom magam, nem lennék képes megcsalni a barátnömet.. még akkor sem ha nem szeretném.. de ha még is valami " csoda " folytán megcsalnám, akkor sem járatnám és aláznám meg őt sohasem.. akkor odaállnék elé és megmondanám neki a frankot, persze ugy h annyira ne bántsam meg.. de ilyen h ennyire megalázott.. pf hát figyelj .. igaza van annak aki azt írta,hogy ha felmosórongy a vezetékneved akkor maradj vele.. különben meg hajtsd el a pi**ába ... és tudodmit? nem tudom meddig voltatok együtt, de kár volt vesztegetned rá a drága időd..
12/30 anonim válasza:
Én meg azt nem tudom, hogy ezek után miért kérdés az, hogy mit csinálj... Ne legyél már ennyire mafla.
14/30 anonim válasza:
ennek a gondolatnak hogy mit tegyél, meg sem kellett volna fogalmazódnia benned. Van egy olyan érzésem oda vagy a fiuért. De ne legyen igazam...:) hagyd ott, aki ilyet mond, mind1 h részegen...nem érdemel meg semilyen formában. Ez a srác nem tisztel téged, onnantól meg nem hiszem hogy kiegyensúlyozott kapcsolatban lehetnél. Egyszerüen közölném vele hogy részemről vége. Nem kell sem túl, sem pedig megmagyarázni neki. és ott hagyni.
15/30 anonim válasza:
Egyszer én is rátaláltam egy buliban a páromra tök részegen. De ő felajánlotta, hogy hazakísér, hogy ne legyen semmi bajom este és kb. 2 percenként szerelmet vallott :)
Szerintem a barátod nem néz kutyának se. Most nem volt meg nála a kontroll, így az 'igazat' mondta.
És hiába nem ezt érdemled: De EZT Te választottad, tehát MEGÉRDEMLED. Ha kidobod, akkor biztos, hogy nem ezt érdemeled ,de akkor más ezt nem is fogod kapni (tőle semmikép)
21/L
17/30 anonim válasza:
Majd ird meg,hogy mi a helyzet.
18/30 anonim válasza:
szánalmas lehet a barátod, már bocs hogy ezt mondom, de hogy ilyen megalázó helyzetbe hozott... velem csinálná ezt a barátnőm biztosan egyből otthagynám.
19/30 anonim válasza:
Hat en tajreszegen is a baratnömmel foglalkozok... :D
20/30 anonim válasza:
Én is leku*váztam 1x azt a lányt részegen, aki egyébként iszonyat tetszett, szal ez nem mindig így van h a részeg ember igazat mond :P A részeg ember azt mondja ami hirtelen az eszébe jut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!