Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit csináljak? Ez ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak? Ez ma éjjel történt, itt sírok mint egy hülye tini lány.!

Figyelt kérdés
A barátommal elmentünk bulizni ma,de ő csatak részegre itta magát és minden utolsó szakadt riba*cal táncolt.Nem bírtam elrángatni.Megalázott mindenki előtt elkezdett velem kiabálni hogy mit képzelek én meg én egy hülye ku*rva vagyok és ez volt az utolsó beszélgetésünk.Ő ott maradt a haverjaival.Itt sírok mint egy idióta,én nem ezt érdemlem.Nem tettem semmi rosszat neki ő meg mégis megalázott és bunkón viselkedett velem.Nem tudom mit tegyek!!Légyszi adjatok tanácsot!! MIT CSINÁJAK????
2011. júl. 31. 03:04
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Jézusooom... pfff. -.-" szánalmas... én a helyedben soha többet nem szólnék hozzá.. fogadjunk reggel majd jön azzal a hülye dumával, hogy: " jajj bocsi kicsim, de tegnap tulságosan berugtam, többet nem lesz ilyen... " vagy esetleg le fogja tagadni... hát figyelj... én akármennyire is leiszom magam, nem lennék képes megcsalni a barátnömet.. még akkor sem ha nem szeretném.. de ha még is valami " csoda " folytán megcsalnám, akkor sem járatnám és aláznám meg őt sohasem.. akkor odaállnék elé és megmondanám neki a frankot, persze ugy h annyira ne bántsam meg.. de ilyen h ennyire megalázott.. pf hát figyelj .. igaza van annak aki azt írta,hogy ha felmosórongy a vezetékneved akkor maradj vele.. különben meg hajtsd el a pi**ába ... és tudodmit? nem tudom meddig voltatok együtt, de kár volt vesztegetned rá a drága időd..
2011. júl. 31. 04:11
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt nem tudom, hogy ezek után miért kérdés az, hogy mit csinálj... Ne legyél már ennyire mafla.
2011. júl. 31. 04:14
 13/30 anonim ***** válasza:
0%
PÁLINKÁT
2011. júl. 31. 04:58
 14/30 anonim ***** válasza:
ennek a gondolatnak hogy mit tegyél, meg sem kellett volna fogalmazódnia benned. Van egy olyan érzésem oda vagy a fiuért. De ne legyen igazam...:) hagyd ott, aki ilyet mond, mind1 h részegen...nem érdemel meg semilyen formában. Ez a srác nem tisztel téged, onnantól meg nem hiszem hogy kiegyensúlyozott kapcsolatban lehetnél. Egyszerüen közölném vele hogy részemről vége. Nem kell sem túl, sem pedig megmagyarázni neki. és ott hagyni.
2011. júl. 31. 06:47
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer én is rátaláltam egy buliban a páromra tök részegen. De ő felajánlotta, hogy hazakísér, hogy ne legyen semmi bajom este és kb. 2 percenként szerelmet vallott :)

Szerintem a barátod nem néz kutyának se. Most nem volt meg nála a kontroll, így az 'igazat' mondta.

És hiába nem ezt érdemled: De EZT Te választottad, tehát MEGÉRDEMLED. Ha kidobod, akkor biztos, hogy nem ezt érdemeled ,de akkor más ezt nem is fogod kapni (tőle semmikép)

21/L

2011. júl. 31. 06:53
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Sörétessel melbe lőni...
2011. júl. 31. 07:29
 17/30 anonim ***** válasza:
Majd ird meg,hogy mi a helyzet.
2011. júl. 31. 08:11
 18/30 anonim ***** válasza:
szánalmas lehet a barátod, már bocs hogy ezt mondom, de hogy ilyen megalázó helyzetbe hozott... velem csinálná ezt a barátnőm biztosan egyből otthagynám.
2011. júl. 31. 08:34
 19/30 anonim ***** válasza:
Hat en tajreszegen is a baratnömmel foglalkozok... :D
2011. júl. 31. 09:09
 20/30 anonim ***** válasza:
Én is leku*váztam 1x azt a lányt részegen, aki egyébként iszonyat tetszett, szal ez nem mindig így van h a részeg ember igazat mond :P A részeg ember azt mondja ami hirtelen az eszébe jut!
2011. júl. 31. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!