Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek még boldog majd 1x?
Szerettem egy lányt akivel elég sokat voltunk eggyüt a korunkhoz képest és nagyon szeretem de vége lett 2 hónapja.
ő már mással van de nekem nem megy ez még hogy mással legyek, sok jó dolog volt benne de sok rossz is ami miatt vége lett. 1 dologtól félek hogy mindenkiben őt akarom keresni és őt akarom látni.
és még attól hogy nemtudom hogy majd idővel tudok e mással lenni és lesz e olyan lány aki a mai kórral ellentétben csinos is és nem "világi ri.anc" elnézést a kifejezésért.
sok kapcsolatom volt már de mind rövid (pár hónapos) (a mostani több éves volt) ezért nemtudom milyen ha kiszeretek belőle és és azt se tudom hogy kitudok e úgy hogy ha netán 1x újra beszélnénk akkor simán tudjak és ne legyen rossz érzés mert hiányzik. ( ilyen téren tapasztalatlan vagyok mert lehet hogy sok lánnyal voltam már de csak ő volt az akit szerettem is és akivel komoly kapcsolatom volt.
nincs kedvem sehova elmenni , nincs kedvem senkivel se találkozni, ha hivnak házibuliba , buliba , strandra , ide oda nemmegyek , más lány nemboldogit és 1 dolog van amivel lekötöm magam az az futás , és az MMA ( amiket napi rendszerességel csinálok) ilyenkor kitudom ütni magamból ezeket a dolgokat.
nincs kedvem senkivel találkozni, és inkább egyedül akarok lenni.
mikor múlik el? mit csináljak?
22/f
Ezek nemsegitenek ettől nemvagyok jobban Szóval nemtudom mitcsináljak.
nem az ismerkedéssel van a baj nem is azzal hogy ha akarnék nem mehetnék ide oda. Hanem azzal hogy ezeket csináltam eddig és nemlett jobb.
Mindig a 7végét várom amikor edzőmecs vagy verseny van és rommá tudok verni valakit vagy engem vernek rommá.
mióta végelett voltam pár lánnyal de az a baj hogy az csak 1 éjszakáig jó és nem is akarnék velük lenni.
az a rossz a mostani helyzetemben hogy semmi se jó :) Újra nemlennék a volt bnömmel együtt , de egyedül is rossz...
Új kapcsolatba meg menekülésből nemmegyek bele mert nemakarok rosszat semelyik lánynak mert én nemtudnék 100% ot nyújtani semelyik téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!