Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már 22 éves vagyok, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 22 éves vagyok, és még mindíg szűz. Ugye nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Forever alone.
2011. júl. 31. 00:20
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
57%
25 évesen vesztettem el és fiú vagyok, én büszke voltam rá hogy vártam eddig és végül azzal akit szeretek. A mai világban ez ritkaság és a ritkaságok mindig érdekesek tudnak lenni pláne egy számára én azt mondom várjál még attól csak jobb ember leszel. Az a gáz ha ami megy a világba hogy 14 évesek már mindenhova dugdosnak mindent.
2011. júl. 31. 09:23
 32/39 anonim ***** válasza:
*pláne egy lány számára (bocsi kimaradt)
2011. júl. 31. 09:24
 33/39 anonim ***** válasza:
58%
Nyugalom fiúk! A prostikat meg sürgősen felejtsétek el! Én sokkal jobban örülnék egy szűz fiúnak, mint egy nem szűznek, hiszen még én is az vagyok. Viszont ha kiderülne, hogy kínjában egy k*rvával veszítette el egy életre kiábrándulnék belőle... Mindenkinek eljön az ideje, kinek előbb, kinek később. 23/L
2011. júl. 31. 12:58
 34/39 anonim ***** válasza:
41%
12:58 Nem azért nem kéne neked, mert qrvával volt, hanem mert olyan csúnya, h qrvára van kényszerülve, ha szexre vágyik.
2011. júl. 31. 13:48
 35/39 anonim válasza:
hát akkor úgy néz ki itt én vagyok a legnagyobb frok,mert én sok csajnak bejöttem és még be is jövök. csak mindig attól féltem hogy mit szólnak hozzá ha kiderül hogy nem megy a csók. általánosban 8.-ra kiderült hogy minden jó csj belém van esve. középiskolában 1 hét alatt 46 levelt kaptam kb30 lánytól,arról nem is beszélve hogy a folyosón egymást lökdösték rám.
2011. júl. 31. 18:17
 36/39 anonim ***** válasza:

ha feltűnt bárkinek is, az értelmes lányokat egyáltalán nem zavarja ha egy srác még szűz. de ha k*rvázik az bizony már zavaró, na meg undorító.

ez a szüzesség dolog egyedül csak a pasikat zavarja, mert nem menő, mert istentudjamiért ezt szégyennek/gáznak/cikinek érzik holott nem az, csak a ti fejetekben. 22 évesen még nem maradtál le semmiről. menj csajozni, akkor lesz barátnőd és megoldódik minden gondod. nézz szét, a legrondább pasik is találnak párt maguknak, a hülyék is, a bunkók is, mindenki. te sem vagy kivétel, csak kapard össze magad.

2011. júl. 31. 22:06
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

"25 évesen vesztettem el és fiú vagyok, én büszke voltam rá hogy vártam eddig"

"sokkal jobban örülnék egy szűz fiúnak, mint egy nem szűznek, hiszen még én is az vagyok ... 23/L"

Azt nem fogjátok fel Ti akik ilyen elveket vallotok, hogy a szüzesség csak egy állapot. Nem leszel tőle értékesebb. Illetve lehet egyszer egy embernek ... akiről nem tudhatod soha, hogy a második alkalmat megéred -e vele ...

Viszont jó ha az agyatokba véstek, hogy szexelni jó! És magatokat fosztjátok meg egy öröm forrástól ... persze nem vagyok híve a 14-15 éves korban veszítsük el dolognak, de egy felnőtt ember életében a szex egy fontos dolog és elmondhatatlanul nagy élmény és öröm.

2011. júl. 31. 22:11
 38/39 anonim ***** válasza:

"Én sokkal jobban örülnék egy szűz fiúnak, mint egy nem szűznek, hiszen még én is az vagyok. Viszont ha kiderülne, hogy kínjában egy k*rvával veszítette el egy életre kiábrándulnék belőle... Mindenkinek eljön az ideje, kinek előbb, kinek később. 23/L"

Szóval, ha eljönne a szőke herceg fehér lovon és minden tökéletes lenne, de kiderülne, hogy k.rvával is dugott már, akkor te kidobnád? Tényleg csak a belső számít nektek.

2011. aug. 3. 00:07
 39/39 Lia99 ***** válasza:
nem gáz csak ciki:D
2011. aug. 5. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!