Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már 22 éves vagyok, és még mindíg szűz. Ugye nagyon gáz?
ha feltűnt bárkinek is, az értelmes lányokat egyáltalán nem zavarja ha egy srác még szűz. de ha k*rvázik az bizony már zavaró, na meg undorító.
ez a szüzesség dolog egyedül csak a pasikat zavarja, mert nem menő, mert istentudjamiért ezt szégyennek/gáznak/cikinek érzik holott nem az, csak a ti fejetekben. 22 évesen még nem maradtál le semmiről. menj csajozni, akkor lesz barátnőd és megoldódik minden gondod. nézz szét, a legrondább pasik is találnak párt maguknak, a hülyék is, a bunkók is, mindenki. te sem vagy kivétel, csak kapard össze magad.
"25 évesen vesztettem el és fiú vagyok, én büszke voltam rá hogy vártam eddig"
"sokkal jobban örülnék egy szűz fiúnak, mint egy nem szűznek, hiszen még én is az vagyok ... 23/L"
Azt nem fogjátok fel Ti akik ilyen elveket vallotok, hogy a szüzesség csak egy állapot. Nem leszel tőle értékesebb. Illetve lehet egyszer egy embernek ... akiről nem tudhatod soha, hogy a második alkalmat megéred -e vele ...
Viszont jó ha az agyatokba véstek, hogy szexelni jó! És magatokat fosztjátok meg egy öröm forrástól ... persze nem vagyok híve a 14-15 éves korban veszítsük el dolognak, de egy felnőtt ember életében a szex egy fontos dolog és elmondhatatlanul nagy élmény és öröm.
"Én sokkal jobban örülnék egy szűz fiúnak, mint egy nem szűznek, hiszen még én is az vagyok. Viszont ha kiderülne, hogy kínjában egy k*rvával veszítette el egy életre kiábrándulnék belőle... Mindenkinek eljön az ideje, kinek előbb, kinek később. 23/L"
Szóval, ha eljönne a szőke herceg fehér lovon és minden tökéletes lenne, de kiderülne, hogy k.rvával is dugott már, akkor te kidobnád? Tényleg csak a belső számít nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!