Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már 22 éves vagyok, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 22 éves vagyok, és még mindíg szűz. Ugye nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Forever alone.
2011. júl. 31. 00:20
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Tudom jól, hogy gáz csak érdekelt mit gondoltok. Ezt be se lehet vallani egy nőnek mert elmenekül. Szar egy helyzet.
2011. júl. 31. 00:58
 22/39 anonim ***** válasza:
Elég gáz, de erre találták ki a prostikat, befizetsz egy fél órára és máris nem vagy szűz. Ezután akárki kérdezi, már nyugodtan mondhatod, hogy már voltál nővel. De ezt nem 22 évesen kell megtenni, hanem kb 18-19 évesen kell elmenni egy örömlányhoz, akkor sok komplexustól és önmarcangolástól megkíméled magad.
2011. júl. 31. 01:01
 23/39 anonim válasza:
de a hangsúly azon van hogy ez 1 gáz dolog. mert nem abban a világban élünk amelyikben ez elfogadott és miután megtanultál majd hátbavreget valaki. hanem abban a világban amelyikben akkorát égsz hogy arra nincs is kifelyezés. és még utána szarnak is rád + csak a helyi ratyi leszel. én egyépként már 2. alkalommal vagyok beleesve 1 lányba. az 1.-őt még túléltem de most már kell nekem ez a csaj akibe most vagyok. de meg se tudom szólítani mert ha esetleg bejövök neki akkor mit tegyek vele hát bocs de én még smárolni se tudok de azért menő vagyok.erre a csaj semmi gáz nekem így is jóvagy mert én is téged és nem érdekel hogy ezért mindenki más 1 csicskának fog tartani. majd boldogok leszünk és együtt leéljük az életünke. Hát ez barimira nem így van hanem elhajt a csába és utána ha meglát jól kinevet a többiekkel eggyütt. még ha előtte be is jöttél neki.
2011. júl. 31. 01:07
 24/39 anonim ***** válasza:
Csak kicsit gáz, de ne aggódj. Minden nappal közelebb vagy ahhoz, hogy ez az állapot elmúljon.
2011. júl. 31. 01:42
 25/39 anonim ***** válasza:

Az a gáz hogy te ezt gáznak gondolod. Abba bele se gondolsz hogy ez mind csak rajtad múlik. Mármint hogy elmenj és felszedj végre egy csajt. Nem sok kell hozzá, mindenkinek sikerül, kivétel az aki nem próbálkozik.

Barátommal nem rég jöttem össze, 26 éves és szűz, engem nem zavar, sőt inkább még vonzó is hogy első lehetek neki. Sose tartottam gáznak.

2011. júl. 31. 01:48
 26/39 anonim ***** válasza:

Ez előttem szólóval egyet értek.

Neee Fiúk!!

Nem az a gáz, h szűzek vagytok mert az nem gáz hanem természetes, vagyis sajnos a mai világban nem..

De ha megtudja egy lány, h szűzek vagytok és ezért lenéz vagy bármi akkor hagyátok a fenéba...

Az sokkal nagyobb Gáz ha az derül ki, h egy prostit fizettetek meg, h ne legyetek szűzek.

Én is szűz vagyok és a párom is aminek nagyon örülök.

ÉS a nászéjszakáig az is szeretnék maradni..

19/L

2011. júl. 31. 01:58
 27/39 anonim ***** válasza:
21%

"Én is szűz vagyok és a párom is aminek nagyon örülök.

ÉS a nászéjszakáig az is szeretnék maradni.. "

Senkit sem érdekel ez a vallásos baromság. Az, hogy szűz vagy a te döntésed, mert várni akarsz a nászéjszakáig, de szerencsétlen nem önszántából maradt az, hanem sajnos így alakult. És a kettő között óriási különbség van.

2011. júl. 31. 02:20
 28/39 anonim ***** válasza:
5%
oszinten????????????egy kurv@ nagy b@lfasz vagy..
2011. júl. 31. 04:28
 29/39 anonim válasza:
az a valaki aki balf-nak nevezi az olyan srácokat mint mi. az ilyen emberek alkotja a társadalom 95%-át azok pedig azt mondják hogy nem gáz azok a maradék 5-öt. és itt van a problem ezért nem akarom ismételni magam úgyhogy olvassátok el amit írtem korábban az az amiben benne van hogy mit szólna egy lány aki tetszik. ezért marad a prosti.ez van saját magunkat szivattuk meg amikor fiatalabb korunkba nem mentünk előre és nem használtuk ki a lehetőséget. ja meg még az benne van hogy túlságosan törődük a "(menő)"véleményével pegig nem kéne. De ez az egész a mi gondunk úgyhogy nekünk kell megoldani és csak arra gondolni hogy utána vár az igazi élet.
2011. júl. 31. 05:15
 30/39 anonim ***** válasza:
Nem az a gáz, h szűz vagy, hanem az oka, h csúnya vagy. Én is ugyanígy vagyok, bár én 23 évesen elvesztettem egy olyan lánnyal, akinek mindegy volt, csak f@sz legyen. Ha szerencséd van, találsz te is egy ilyet, ha nem, menj el prostihoz!
2011. júl. 31. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!