Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már 22 éves vagyok, és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 22 éves vagyok, és még mindíg szűz. Ugye nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Forever alone.
2011. júl. 31. 00:20
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
de miért nem jött össze eddig?? csak azért kérdezem mer én már 20 éves vagyok és még csókolózni sem tudok. veled is ez van????
2011. júl. 31. 00:34
 12/39 A kérdező kommentje:
Úgy érze, hogy jobb lenne meghalni.
2011. júl. 31. 00:34
 13/39 A kérdező kommentje:
Még nem csókolóztam sosem. Egyáltalán semmi közöm nem volt egy nőhöz se.:(
2011. júl. 31. 00:35
 14/39 anonim válasza:
ugyanaz a gondunk. én már azon gondolkodom elmegyek 1 prostihoz nem érdekel ha elkapok valamit.mert ha ez kiderül 1 csaj se áll velünk szóba és még égünk 1 akkorát hogy sose mossuk le magunkról a szégyent.
2011. júl. 31. 00:38
 15/39 A kérdező kommentje:
Bizony én is így gondolom. Nincs igazán kiút. Csak a prostik. Majd ha jártál egynél, írd le a tapasztalataid.
2011. júl. 31. 00:41
 16/39 anonim ***** válasza:
menjetek el éjszakai buliba ott ha megvan a hangulat már magátol jön a smaci meg a többi, vagy ha komolya kapcsolatot akartok és minden remény veszve van ha találkoztok olyan lánnyal aki megtetszik irjatok rá és legyetek normálisak meg minden amiböl leesik nekik hogy nem csak egy menetre kell.. az meg hogy szűz vagy lehet előny és hátrány is
2011. júl. 31. 00:45
 17/39 anonim ***** válasza:
Mi ez a fene nagy önsajnálat?! B*sszus, szombat/vasárnap éjjel van! Már rég el kellett volna menni vmi jó kis szórakozóhelyre, felszedni egy csajt és megdöngetni! Nem olyan nehéz az! :)
2011. júl. 31. 00:45
 18/39 anonim ***** válasza:

csatlakozom én is.még nekem se volt nővel fizikai kontaktusom...de ajánlom figyelmetekbe,hogy vannak kedvezményes tarifák is, tehát jobb lenne ha egyszerre mennénk, így még pénzt is spórolunk és ha netán lenne valami gubanc akkor bátoríthatjuk egymást.

Egyébként nem kell ennyire túlreagálni a dolgot igaz még én is szűz vagyok,de próbálom úgy felfogni,hogy mimnél tovább húzom annál később fogok kiégni...remélem kapise:P:S

2011. júl. 31. 00:46
 19/39 A kérdező kommentje:
Én már inkább kiégett lennék...:)
2011. júl. 31. 00:51
 20/39 anonim ***** válasza:
Igen! Nagyon!
2011. júl. 31. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!