Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem ilyen csajt találni?
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:30
Ki beszélt itt rólad? o.O
Nem mondtam h debreceni vagyok, szóval félreértetted. Vagy ha félreérthető volt, bocsi.
Amúgy én arról beszéltem h én ilyenekkel akadtam eddig össze...
"Rendben. Nem is veszem magamra. Csak mindenhol már csak ezt hallom: ribi ez ribi az, már minden csaj az... van-e még normális? ajjh... Nem hiszem el, hogy ennyi ribi van. Mindenesetre az eddig barátaim mint megnézték az ilyenekt, megjegyzéseket tettek, amivel sokszor megbántottak. Úgyhogy csak elegem van abból, hogy a férfiaknak mégis tetszik, de mégis lenézik elvileg ezeket, és általánosítanak hogy csak ilyenek vannak. Miért?? Mert csak ezeket veszik észre!"
Hát megértelek, tényleg rosszul eshet ha valakinek van rólad vagy bárkiről véleménye úgy hogy nem is ismer, amúgy nem ismerlek ugyan, de nem tűnsz ribinek, sőt rendesnek tűnsz. :) Amúgy szó mi szó, tényleg van nagyon sok csaj aki ribinek minősül, de ők is csak azért mert nem találnak normális párt maguknak akkor amikor szeretnének.
"20:30 voltam. örülök, hogy akkor félreértettem, és nem általánosítgatsz mint sokan mások :s bocsánat!",
Semmi gond, amúgy picit én is félreérthető voltam. :)
"nos magas nem vagyok.... a hajam sötétszőke alapból, nem festem, nem bulizok, nem sminkelem agyon magam... szeretek sütni ^^ szóval ebből kiindulva van esély rá ,h. ilyen lányt fogsz találni :) 18/L"
jól hangzik :D Jó ezt hallani :D
Az a baj, hogy a mai csaj-felhozatalban (saját tapasztalatom szerint) a te elvárásodnak nincs megfelelő, ugyanis már a "okos, nem bulizós, kedves, nem beképzelt plázapics@" önmagában kizárja a lányok ~98%át.... szomorú de a 21.században élünk.
Ja és hölgyeim akinek nem inge...
Szerintem egyáltalán nem fontos így behatárolni a dolgokat.
Jön egy rövid szőke, alacsony, szemüveges, csaj. És beszélgettek találtok pár közöset egymásban... Lehet, hogy pont Ő bele leszel szerelmes?
Én ilyesmi vagyok:) Pék cukrásznak tanulok>.<
Csak van barátom:"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!