Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem ilyen csajt találni?
Én itt vagyok, mint ilyen csaj. :)
egyszerű-igen
csinos-hát...
magas-igen
vékony-nem kifejezetten
okos-azt mondják :)
nem bulizós-igen
kedves-igen
nem beképzelt-igen
hűséges-igen
diplomát pedig nem tervezek, de nem leszek cukrász sem. :)
Szóval van ám ilyen csaj. :)
Amúgy hány éves vagy?
szőkésbarna: stimt
nem agyonfestett: stimt
egyszerű: stimt
csinos: azt mondják*
magas: *attól függetlenül hogy nemsokkal vagyok százhatvan felett
vékony: nem deszka
nem feltétlenül gyönyörű
okos: jövőre diplomázok
kedves: igen
nem bulizós: nem minden héten, de kell!! a kikapcsolódás
plázapi*a? kizárt
hűséges: mindig is az voltam
*egy debreceni lány
bár biztos ismersz ha megtapasztaltad milyenek a debreceni szegedi stb lányok... köszönöm...
"Bulizós ribik? Így hogy vársz segítséget? Biztos egy gyökér vagy! Debreceni vagyok és nem vagyok ribi ( és szerintem a legtöbben akit ismerek azok sem!!!), attól függetlenül hogy eljárok néha bulizni! Ha így vélekedsz általánosságban a nőkről ne várj túl sokat!"
Ki beszélt rólad? :) Amúgy sem a debreceniekről beszéltem, hanem úgy általában az ehhez hasonló csajokról akiket megismertem ennyit ;) Akinek nem inge ne vegye magára. :) A bulizással sincs semmi baj, csak ugye ne állandóan...
ma 20:30!
Én nem általánosítok.
Kár, hogy debreceni vagy és nem pesti...:)
Váll alatt érő eredeti szőkésbarna hajam és zöld szemem van. Testalkatomat tekintve normál alkat vagyok. Nem kövér, de vékony sem. Magas? 169 cm számodra annak minősül?
22 éves vagyok, tanuló. Utálom a bulizást, szeretem a kirándulásokat, túrákat... Abszolút hűséges vagyok, ezt várom el a férfitól is, mégis egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!