Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok barátotoknak olyan fiút, aki nem lát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 30. 09:29
11/18 anonim válasza:
Persze, kivéve ha sajnálaton alapul a dolog.
12/18 anonim válasza:
Ha a párom megvakulna, mellette maradnék. Viszont nem tudom, összejönnék-e vele. Egyrészt nem esne jól, h nem tudja, sajnálatból vagyok-e vele, vagy sem. Bennem még senki nem bízott annyira, h szinte 100%-osan, mint ebben a helyzetben. Hatalmas felelősség lenne, az biztos. Ha szerelmes lennék belé, akkor viszont biztosan összejönnék vele. Kételyeim akkor is lennének, de megpróbálnánk közösen megoldani a helyzetet.
13/18 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, ha normális életet él és nem kihasználni akarja a helyzetet, h. akkor ő az áldozat.
14/18 anonim válasza:
szex közben nem kell bekötni a szemét hogy izgisebb legyen :D
15/18 anonim válasza:
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 11:05
Én nagyothalló vagyok. De már réges rég lemondtam a lányokról, ennyi. Inkább felakastom magam, mert egy nyomorék fogyatékos vagyok.
Sajnálom a vak embereket, és minden más aki valamilyen akadályozotságban szenved.
Nyomorékoknak nincs helye a világban, jobban mondva egy kedves és megbízható nő mellett...minek is várjak az igazira, hisz nyomorék vagyok.22 ffi
16/18 anonim válasza:
Uccsó: ez a rossz hozzáállás dühít fel a legjobban. Van egy csomó srác, aki hátránnyal indul másokkal szemben, aki nem szép, nem magas, nem egészséges...de sosem ez a lényeg. Hiszek abban, h megfelelő hozzáállással és kisugárzással mindenki megtalálja a neki valót. Főleg hogy írták is páran itt, h a párjuk nagyothalló...ezen gondolkozz el.
17/18 anonim válasza:
igazad van, de akik nrm látna, el vannak ásva? Még egy látássérűlt nő is könnyebben talál párt, a férfi meg eláshatja magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!