Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek az alábbi helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek az alábbi helyzetben?

Figyelt kérdés

Pár hónapja ért véget egy két éves kapcsolatom, egy másik fiú miatt, akivel össze is jöttem. Úgy éreztem már nem szeretem az akkori barátomat, és csak a másikkal szeretnék lenni. Az a valaki tőlem három évvel fiatalabb és úgy érzem még nagyon gyerekes felfogású minden téren :( (ő 17 éves) Nem tudja még azt nyújtani, amire én vágyok. Pedig először úgy tűnt, minden rendben lesz, és nem mutatkozik meg ez a három év különbség, de sajnos nem így lett. :( Amikor megismertem elég komolynak tűnt, és az is volt egy-két hétig...

Nem olyan régóta vagyunk még együtt, egy hónapja, de mégsem tudom azt mondani, hogy vége, mert valamiért nagyon ragaszkodok hozzá. Pedig tudom, hogy azt kellene tenni, mert mindig csak megbánt a viselkedésével, neki még szórakozás a párkapcsolat kb. Mégis mit tegyek? :(

Ezen kívül mostanában eszembe szokott jutni a volt barátom, és néha úgy érzem, hogy hülye voltam, hogy szakítottam. De ha arra gondolok, hogy vele vagyok, megcsókolom, vagy megölelem, arra meg nem vágyok. Talán csak a törődés, a figyelmesség hiányzik? Mert sajnos a jelenlegi btomtól ezt nem kapom meg. :(

Én vele szeretnék lenni, de úgysem tudom megváltoztatni... Mindenki azt mondja hagyjam őt, és keressek valaki hozzám illőt...

De már annyira beleéltem magam ebbe az egészbe...

Légyszi adjatok tanácsot, hogy mit tegyek :( Tudom-tudom, hagyjam ott, de hogyan? És hogyan felejtsem el ???

Eddig végülis nagyon jó volt minden, most nem tudom miért lett ilyen, annyira szeretném, hogy olyan legyen mint eddig...

2009. ápr. 7. 08:55
 1/9 anonim ***** válasza:
71%

hülye vagy!! egy 20 éves fiatal nö miért kezd ki egy kamasz fiúval??? elment az eszed???? még egy 20 éves fiatal ember is gyerekes akkor gondolkozz már el!!!! és igen marha nagy bunkóságot követtél el amikor ott hagytad az exed egy gyerek végett. a kapcsolatotokon lehetett volna javitani.

ez van a fiatalokkal. egy kis probléma adódik, és már mindent megtesznek hogy szarból repülöt csináljanak és igy lesz rá ok hogy elhagyják a másikat

pffff

2009. ápr. 7. 09:14
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
"gyerekért" *
2009. ápr. 7. 09:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, lehet, de ha egyszer valakit már nem szeretek, akkor azon a kapcsolaton hogy változtassak?
2009. ápr. 7. 09:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy magad is "gyerek" vagy még? Tele vagy kérdőjelekkel, amelyekre először neked kell felelned magadnak. Mindenki követ el hibákat, ezzel nincs semmi gond, legalábbis akkor, ha tanulni tudunk a hibáinkból. Próbáld meg végiggondolni, hogy a te hibádnak mi a tanulsága. "Mindenki azt mondja hagyjam őt, és keressek valaki hozzám illőt" Tévednek. Először keresd meg magadat! Nem muszáj mindig kapcsolatban lenni, főleg amíg nem vagy rá készen. És hogy hogyan szakíts vele? Csak őszintén, egyenesen. Ezt is meg kell tanulni. Ne légy kapcsolatfüggő, mert akkor csak egyik rossz kapcsolatból fogsz sodródni a másikba és azt sem fogod tudni mi történik veled, de mindig azt fogod hinni, hogy te vagy az áldozat. Kezdj tiszta lappal és próbáld megválaszolni a saját kérdéseidet, hogy a következő kapcsolatba majd már érettebb fejjel mehess bele!
2009. ápr. 7. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

ez az! Miért kell folyton valakivel lenni? Attól még nem leszel magányos.

Szakítani lehet hogy nem könnyű, de azért nem "nehéz". Őszintének kell lenni.

2009. ápr. 7. 11:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nőj fel, mert nem csak a srác a gyerekes, hanem te is! Döntsd már el, mit akarsz, ne szívasd a srácokat!
2009. ápr. 7. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azzal a módszerrel, amivel beleélted magad, most éld kifele magad belőle, és szakíts vele ha nem jó. Ha a régi barátodat már nem szereted, akkor meg ne is próbálkozz újrakezdeni vele, lehet, hogy amúgy sem állna szóba veled mégegyszer.

Kicsit legyél pasi nélkül, nyugodj le, tisztázd magaddal, hogy mik az elvárásaid egy férfitól, és olyat keress következőnek.

2009. ápr. 7. 14:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Tisztelt első válaszoló! Én 20 évesen már saját magam tartottam el. Nem mindenki gyerekes, baroságot ne beszélj.
2009. ápr. 7. 17:38
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az első válaszadóval... én 28 vagyok a párom 24... tökéletesen működik a kapcsolatunk... nem mindenkire érvényes az, hogy gyerekes. Amúgy meg ne írj véleményt főleg ne ilyen stílusban, hogyha nem éltél még át ilyet. Szerintem adj magatoknak időt és főleg neki. Ha tényleg nem működik akkor lépj tovább... tudom nehéz de ez a helyes talán:) Bárhogy is döntesz az a te döntésed legyen ne másoké. Bízz magadban egy kicsit és az érzéseidben:)
2009. ápr. 9. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!