Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek állhat csak az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek állhat csak az a szakítás hátterében, hogy fél a szextől?

Figyelt kérdés

Ő a fiú, én a lány, mindketten 19 évesek vagyunk. 8 hónapja együtt vagyunk (voltunk) és még nem volt szex (petting persze igen, de aktus még soha). Mindig próbálkozott, de nem jött neki össze, mert görcsölt, hogy béna lesz, és hogy kicsinek fogom találni a szerszámát. Mindig mondta a sikertelen próbálkozások után hogy úgy sajnálja hogy ilyen idióta, de én mindig mondtam neki hogy semmibaj, és hogy nehogy azt gondolja hogy haragszom rá emiat. A vége felé egyre kevesebbet találkoztunk (nem miattam), majd egyik délután (nagyon "kanos" voltam, és tudom hiba volt de) rákérdeztem hogy mikor csináljuk már végre. Tudom, nagyon közönséges, de nagyon fel voltam tüzelve és nagyon szerettem volna már. Azt mondta, következő hétvégén aludjak nála... nos, azóta nem láttam. Még kb 3 hétig msneztünk utána, majd egyszer csak egyik napról a másikra megszakította velem a kontaktot. Nem mondta ki hogy vége, semmi, csak eltűnt. Ennek 1 hónapja.

Szerintetek lehet a szextől való félelme az oka? Lehet tényleg ennyire félni tőle?

Mit gondoltok?

Sajnálom hogy ilyen hosszú lett.

2011. júl. 29. 15:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Keress egy témával foglalkozó pszichológust és küldd el neki a számát. Ill mondd ki te hogy vége van, és keress mást.

Én nem értem hogy lehet ennyire rágörcsölni az ilyenre.

2011. júl. 30. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!