Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek állhat csak az a szakítás hátterében, hogy fél a szextől?
Ő a fiú, én a lány, mindketten 19 évesek vagyunk. 8 hónapja együtt vagyunk (voltunk) és még nem volt szex (petting persze igen, de aktus még soha). Mindig próbálkozott, de nem jött neki össze, mert görcsölt, hogy béna lesz, és hogy kicsinek fogom találni a szerszámát. Mindig mondta a sikertelen próbálkozások után hogy úgy sajnálja hogy ilyen idióta, de én mindig mondtam neki hogy semmibaj, és hogy nehogy azt gondolja hogy haragszom rá emiat. A vége felé egyre kevesebbet találkoztunk (nem miattam), majd egyik délután (nagyon "kanos" voltam, és tudom hiba volt de) rákérdeztem hogy mikor csináljuk már végre. Tudom, nagyon közönséges, de nagyon fel voltam tüzelve és nagyon szerettem volna már. Azt mondta, következő hétvégén aludjak nála... nos, azóta nem láttam. Még kb 3 hétig msneztünk utána, majd egyszer csak egyik napról a másikra megszakította velem a kontaktot. Nem mondta ki hogy vége, semmi, csak eltűnt. Ennek 1 hónapja.
Szerintetek lehet a szextől való félelme az oka? Lehet tényleg ennyire félni tőle?
Mit gondoltok?
Sajnálom hogy ilyen hosszú lett.
Igen, eléggé úgy tűnik. A másik eset, hogy félt, hogy kidobod ezek miatt, úgyhogy inkább ő lépett először.
Hidd el, később rettentően bánni fogja, mert nem minden lány ilyen türelmes. Van, aki nagyjelenetet rendezett volna az első kudarc után. Másrészt meg más csajjal is pont ilyen ideges lesz, és megmaradnak a félelmei.
Sőt, ha a csaj eléggé "leharcolt", akkor előfordulhat az is, hogy tényleg kicsinek tartja a fütykösét.
Az meg ro.hadt gerinctelen dolog, mikor valaki arra se képes, hogy szakítson.
Nálam kiérdemelte az év lúzere és a leggyávább srác címet is.
Majd akkor koppan, ha te se sírsz már utána, de ő még mindig nem fog nálad jobbat találni.
Fel a fejjel, jön másik. Ilyenért nem érdemes.
Szerintem esélyes. Sajnálom a fiút, hogy ilyen gondjai vannak, talán nem árott volna orvoshoz menni vele, bár valószínűbb, hogy az volt a baj, hogy nagyon ráörcsölt erre.
Az viszont jó nagy gerinctelenség, hogy ennyi idő után így "szakít" veled... én a helyedben nem foglalkoznék vele.
nos igen...én ezért szakítottam nem is valahogy nem mertem kezdeményezni vagy nem is tudom...
franc se tudja...nem tudom féltem a kudarctól...
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!