Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak, nem számit hogy kedves és rendes egy fiú, hanem hogy csak jól nézzen ki?
Kb a 10000. ilyen kérdés, és még most se tudod.
Általánosítasz, van akinek igenis csak az fontos, hogy jól nézzen ki, van, aki a belsőt is nézi és ha nem tetszik neki, akármilyen csalogató is a külső elhagyja. Ugyanúgy, mint a fiúk ki így ki úgy...
Utolsó! Nem ismerlek, de azért adok 70%-ot ha szembe menne veled, az a lány az utcán te simán elsétálnál mellette :)
Nyitott szemmel kellene járni :)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:37
Tegyük fel h igaz, de nálad is csak akkor lenne esélyem, ha a külső egyáltalán nem számítana.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:37
Pont h mellettem sétál el simán minden lány az utcán.
Ahhoz hogy felfigyeljenek rád valóban kell a külső de nem kell elkeseredni mert szerintem ugyanazt elérheted csak lehet hogy kicsit jobban meg kell dolgoznod érte. Mert pl a jóképűért egyből elolvadnak míg a kevésbé szépfiúknak alaposabban meg kell ismerkedni a lánnyal hogy az észrevegye az értékeit. De az sem válik be mindenkinél (elkényeztetett, beképzelt cicababák). Nekem ez a véleményem a témában.. De még többet is ér egy kevésbé jóképű de jófejű pasi (de azért nekem is lennének elvárásaim).
15/L
ma 13:06
PONT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!