Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire HAZUGSÁG, hogy a lányoknak a belső számít?
Figyelt kérdés
Sztem totálisan hazugság, de mind1.2010. jan. 29. 17:13
1/22 anonim válasza:
lányonként változó, az értelmesebbeknél lehet igaz.
2/22 anonim válasza:
Is-is.Nekem mondjuk számít a külsö megjelenés mert nem állok le egy igénytelennel, de ugyanakor nem fogok egy sutabunkóparaszttal lenni.
3/22 anonim válasza:
Szerintem is egy oriási hazugság!Velem is csak a külsőm miatt nem állnak szóba...
4/22 anonim válasza:
Háát, hazugság, én pl nem szoktam mondogatni, elvégre az első benyomást úgyis a külső kelti.
5/22 anonim válasza:
hát nem tudom, de nálam bejött :) olyan srác lett végül a vőlegényem, akit már egy évtizede ismertem előtte és valahogy sosem volt a zsánerem....és mégis, mikor beleszerettem, egyszerre megszépült előttem
20/L
6/22 anonim válasza:
Nálam ez nem hazugság. Ha klassz belső tulajdonságai vannak vkinek, a külsejét nézem meg utoljára. Néha cikiznek is érte, mert olyanok "tetszenek meg" akik másoknak kicsit sem jönnének be.
7/22 anonim válasza:
Hát, a külsőnél csak az igényesség számít. Ha látod hogy szépek a körmei, akkor már van beszélni való. És nálam ezen kívül nem számít a külső. Egy picit sem. Ha belsőre egy nagyon rendes pasi akkor nem fogom azért ott hagyni mert csúnya. És amúgy sincs csúnya ember. Mindenkibe van valami szép, és ezt kell észre venni.
8/22 anonim válasza:
HEhe. Hát nálam úgy volt, hogy nem tartott túlságosan vonzónak a lány, de nagyon bírt. És akkor a barátnői elkezdték mondani, hogy "fúb*zmeg de csúnya". És emiatt szakított velem, és most már egy nagy szardarabnak tart. Erre mit lehet mondani?
9/22 anonim válasza:
Egyénenként változó... Én szép lánynak számítok (na jó szerénységet elhagytam xD) És olyannal jártam aki totál nem az ízlésem.. mindig mondogatták, hogy minek jársz vele, milyen ronda.. de nem érdekelt, mert szerettem őt.. és most is szeretem, csakhogy mindketten kollégista lett, és én is az leszek, csak épp 100 km-re egymástól..
14L
10/22 anonim válasza:
mindketten kollégista lett, jólvan xD Kollégisták lettünk/leszünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!