Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányoknak milyen fiúk jön be?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányoknak milyen fiúk jön be? Kinézettől belső tulajdonságokra gondolok meg stílusra?

Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 22:01
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Nekem nincs kifejezett ideálom de viszont nem jönnek be az emo és a "műpasik".

Belsőre viszont legyen: kedves; vicces; kissé gyerekes; figyelmes; romantikus, de nem nyálas; és mosolygós, vidám ember. :) 18L

2010. szept. 5. 22:16
 2/26 anonim ***** válasza:
imádom a barna haju és nagy barna szemü fiukat.Legyen vagy 180 magas,kb 80 kg,nem kövér,nem sovány,normális.Tudjon viselkedni,ne nyomja az idióta perverz poénjait,ne legyen munkautáló, tudjon öszintén beszélni,soha ne hazudjon,soha ne legyen hütlen,legyen kitartó és megbizható,szeresse azt amiket én szeretek,szeressen éngem és tiszteljen minden téren,bizzon bennem és fogadja el a hibáimat. Röviden ennyi.
2010. szept. 5. 22:21
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nem volt vmi rövid...
2010. szept. 6. 00:16
 4/26 anonim ***** válasza:

Haj: nem szeretem a hosszú hajú pasikat.

Szem: mind1 :)

ruha: egyszerűen öltözködjön pl. laza fekete gatya+kapucnis pulcsi 1-2 karkötő, deszkáscipő. Meg ami még nagyon tetszik ha egy pasin ing van pl. kockás :)

viselkedés: magabiztos, laza, nem bunkó, férfias

testalkat: sportos, átlagos

18L :)

2010. szept. 6. 15:53
 5/26 A kérdező kommentje:
vannak igények az jó tehát összegezve egyszerű legyen vicces és figyelmes???
2010. szept. 6. 19:42
 6/26 anonim ***** válasza:

Hát, nekem nagy igényeim vannak...

Szem: kék

Haj: mindenképpen hosszú, ha lehet, szőke.

Öltözködési stílus: Szinte teljesen mindegy, az összhatásban fogjon megvalami.

Belső: Kedves, vicces, gyerekes, de mégis komoly.

Legyen mosolygós, nem zavar, ha kissé zárkózottabb.. =)

2010. szept. 7. 16:50
 7/26 A kérdező kommentje:
Amúgy én azt akartam kérdezni milyen fiuk jönnek be lányoknak legtöbb lány tökéletes leírt egy másik lányt:D
2010. szept. 7. 18:45
 8/26 anonim ***** válasza:

Nekem: legyen nálam kb. 5 évvel idősebb.

Külső: igazából a szép szemre és a mosolyra teszem a hangsúlyt. Legyen pasi külsőleg is, tehát ne fújja el egy szellő, és ne vasalgassa haját. Stílus: átlag. Farmer/kordnadrág/vasalt, ing/póló.

Belső:

1. Intelligencia

2. Humor

3. Kifejlett társasági élet

4. Ambíciók

5. Élethez való pozitív hozzáállás

6. Kifejlett szexualitás

7. Udvariasság

8. Figyelmesség

9. Megbízhatóság - tisztesség

Hirtelen ennyi. De órákon keresztül tudnék mesélni arról, milyen értékeket várok el. 24N

2010. szept. 10. 11:44
 9/26 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna a 2. hozzászólást. Még annyi, hogy legyen idősebb 4-5 évvel. Ennyi kell szerintem.

22/L

2010. szept. 10. 11:57
 10/26 anonim ***** válasza:

én a barna, fekete haju pasikat szeretem, a szökéket utálom, a kékszemüeket meg még jobban-amugy ök a leghazudósabbak és sumákok is-vigyázni kell velük-tapasztalat.

barna, vagy zöldesbarna szeme legyen, azt imádom:)

stilusa legyen férfias, igényes,adjon magára, nem szeretem a csöves kinézetüeket, meg a deszkásokat...

legyen vicces, humoros. ez fontos.legyen jószívű, barátságos, figyelmes, megbízható.nagyjából ennyi

2010. szept. 10. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!