Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknak milyen fiúk jön be? Kinézettől belső tulajdonságokra gondolok meg stílusra?
ja, és idösebb legyen, 20 évessel nem járok...
30 fölött legyen
L22
Ezt nevezem. Most a hozzászólók vagy vicceltek, vagy tényleg álomvilágban élnek. És vissza is kanyarodhatunk arra a kérdésre, miszerint a férfiak miért nem próbálkoznak.
A második hozzászóló egy vicc. Se nőben, se férfiban nincs ilyen. Max akkor, ha valaki megjátssza magát. Szóval ennyit a magyar lányokról.
Lányoknak milyen fiúk jönnek be? Amelyiknek kinyitom az ajtót.xDDD(bocsi..nem hagyhattam ki:D)
Szerintem ha valaki ápolt,nem szemüveges(jó valakinek jól áll)és egy nő sem mondhatja h van egy elképzelése fiúból,mert ha szembejön vele valaki és megtetszik neki,akkor mivan?:D
Arcban nekem valamiért az arccsont a fontos, hogy markáns, jellegzetes legyen. :D
Legyen egyszerű az öltözködése: kötött pulcsi, farmer, ing. De nem női ruhák, mert abban semmi sem vonz.
Legyen hozzám hasonló: a suliban szorgalmas, lelkiismeretes; társasági ember, aki szeret beszélgetni, nevetni; mindenkivel jóban van/akar lenni; és nekem fontos a testi kontaktus is, imádok ölelkezni, pusziszkodni.
Külső: a lényeg,h legyen ápolt, sportos,egészséges.
Belső: szeresse az életet, a társaságot, legyen vicces, az se baj,ha gyerekesen viselkedik néha. Ne vegye túl komolyan magát!!!
Fuh...hát nálam elég sok kikötés van...de leírom:)
BElső:őszinte, szeressen, ne legyen túlzottan féltékeny, se agresszív, kedves, lehet művész lélek is
Külső: Nálam egy fejjel magasabb kb, vagy fél fejjel; ne legyen agyontetoválva, hosszabb haj, de ne túl hosszú;és ne legyen gizda, se macis
Nagyjából ennyi...bár asszem ilyen pasi nincs, szal:SVagy ha van, akk van valakijevagy meleg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!