Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire HAZUGSÁG, hogy a lányoknak a belső számít?
Sztem is hazugság. Ha valaki nem tetszik, akkor annak nem vagyok kíváncsi a belső tulajdonságaira.
21/L
Nyilván,ismerkedésnél a külső a fő szempont.Ezt kár tagadni.Aki ilyen nagyon belső párti,annak szerintem az az oka,hogy valahol ő is azt szeretné,ha neki is csak a belsejét néznék(=igen csúnya).
Érdekes,én senkit nem ismerek,aki csak azért összejöttvolna egy fiúval,merthogy a belseje 100%-os..
A külső kell,hogy megfogjon.
Aztán,kapcsolatba már télleg számít a belső is,mivel nem csak külsőleg kell hogy passzoljunk egymáshoz.:)
De azis igaz,hogy a kisugárzás sokat számít,éshogy,ha az illető nemis a leghelyesebb,a kisugárzása erősen nyomhatja pozitív irányba.
Sztem is hazugság,de személyenként változó...van ,aki kedvességből mondja,van ,aki őszinte és keményen odamondja,hogy szereti,ha apasijának 50-es a karja...
Nekem akárhányszor mondták,sose hittem neki...valamennyire a külső is számít.f/16
A saját sztorim:
16 évesen megismertem egy fiút ő is abban a középiskolában tanult ahol én. Nem igazán ismertük egymást, inkább csak futólag. Néha egy-egy szünetben váltottunk néhány mondatot, soha nem néztem rá úgy mint pasira. Kicsit sem vonzódtam hozzá, nem tetszett, elől nagyok a fogai, vastag a szája és dadog. Nem volt vele semmi bajom, kedveltem de soha eszembe se jutott mint lehetséges jelölt. Már 19 éves voltam mikor igazán megismerkedtünk, és bele szerettem. És ahogy egyre jobban megszerettem a belsőt, úgy szerettem meg egyre jobban a külsőt is. Összejöttünk. Eltelt azóta két év, még mindig együtt vagyunk. És el se tudnám képzelni az életem nélküle, és tökéletesnek látom a külsejét úgy ahogy van. A pocakját, a nagy fogait, azt a csókos száját:)
Igen, totális hazugság, hogy CSAK a belső számít.
Minden ember ezen azelven van:
Külső megfog, belső megtart....
Vagy esetleg ha előbb a belsőtismeri meg, ésmegtetszk neki(pl netes ismerkedésnél,) előbb a "belsőt" ismeri meg, akkor már a "külsőt" is szebbnek fogja látni
U.I:Nem bicikli belsőre/külsőre gondoltam!:D XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!