Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek gáz ha egy fiu kicsit debis emos? Részletek len.
Az emosokat általába megverik ... Am abba ,hogy veszthetted el az önbizalmad ,hogy meghalt a nőd ?:O
Érdekes sztori ezis :D
"mindig elkülönültem"
azt hiszem senki nem szerette régen a suliba a különcöket és te se fiatalság bolondság ! Most teis ezt mondod ,hogy primitív de régen mit mondtál volna ?
Régen kevesebb volt az IQ-m és ez még a mai napig nagyon bánt. Most sem elég ahhoz, hogy jól érezzem magam. De nem lesz ám ez így mindig:P
Amikor kis hülye voltam, biztos én is cselekdtem úgy, hogy másokat megbántottam, vagy mást kibeszéltem egy picit. Erre nem vagyok büszke. De soha nem rúgtam bele senkibe, aki más volt mint én. Nem éreztem rá kényszert, hogy bántsam. Ha bántottam is, nem ok nélkül szerintem. Mindeegy, kitudja mi volt akkor. Az emlékek lassan teljesen elmúlnak. A lényeg, hogy a kiközösítés, aljas, undorító mocskos dolog és az is, hogy megverni valakit. Most is az, akkor is az volt és az is lesz.
Igazából a nők többsége az egészséges embereket szereti.
Vagyis túl tudd lépni a mélyponton és van egy kis önbizalma is.
Én személy szerint agybajt kapok a depressziós emberektől (az megértem ,hogy ilyen lelki állapotban van egy ideig, de hogy sokáig :S), mert végső soron a te érdemed ,hogy ide jutottál. Sehová :S.
Ha valakit ölelgetni akarok meg vigasztalni arra ott van a plüssmackóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!