Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szerintetek gáz ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek gáz ha egy fiu kicsit debis emos? Részletek len.

Figyelt kérdés
2 éve meghalt a barátnőm és teljesen magamba fordultam mindig elkülönültem a töbiektől és ezért mindig gunyoltak meg megvertek és ez idö alatt elvesztetem minden ön bizalmam :/
2011. júl. 29. 03:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Az emosokat általába megverik ... Am abba ,hogy veszthetted el az önbizalmad ,hogy meghalt a nőd ?:O

Érdekes sztori ezis :D

2011. júl. 29. 06:09
 12/22 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert nem olyan érzéketlen fa*z mint te?
2011. júl. 29. 06:36
 13/22 anonim ***** válasza:
az önbizalmam azért sem veszítteném el .Fölleg ,hogy nem lennék emos ... és csodálkozik ,hogymegverik mér nem lett egyől darkos ....
2011. júl. 29. 06:42
 14/22 anonim ***** válasza:
Én akkor sem verem meg azt, ami nem tetszik nekem. Primitív szokás ez és szánalmas.
2011. júl. 29. 06:46
 15/22 anonim ***** válasza:

"mindig elkülönültem"

azt hiszem senki nem szerette régen a suliba a különcöket és te se fiatalság bolondság ! Most teis ezt mondod ,hogy primitív de régen mit mondtál volna ?

2011. júl. 29. 06:50
 16/22 anonim ***** válasza:

Régen kevesebb volt az IQ-m és ez még a mai napig nagyon bánt. Most sem elég ahhoz, hogy jól érezzem magam. De nem lesz ám ez így mindig:P

Amikor kis hülye voltam, biztos én is cselekdtem úgy, hogy másokat megbántottam, vagy mást kibeszéltem egy picit. Erre nem vagyok büszke. De soha nem rúgtam bele senkibe, aki más volt mint én. Nem éreztem rá kényszert, hogy bántsam. Ha bántottam is, nem ok nélkül szerintem. Mindeegy, kitudja mi volt akkor. Az emlékek lassan teljesen elmúlnak. A lényeg, hogy a kiközösítés, aljas, undorító mocskos dolog és az is, hogy megverni valakit. Most is az, akkor is az volt és az is lesz.

2011. júl. 29. 06:57
 17/22 anonim ***** válasza:
A 17 éves pedig már nem baba. Szerintem semmi szerethető nincs egy eszetlen kis nyomi tiniben, aki a k.urva nagy életfelfogásával lenézi a másikat és nem érti meg.
2011. júl. 29. 06:59
 18/22 anonim ***** válasza:
mindenki csinált fiatalon hülyeséget... na de mindegy .CSajozz be menjel partyzni szedd össze egy csajt a feledés homája ugyis elmossa a multat...
2011. júl. 29. 07:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, hogy ilyen szerencsétlenül jártál. Biztosan rohadt nehéz, DE...minden lány olyan pasival szeret lenni, aki megnevetteti. Ha folyton nyafizol, akkor nem sokra fogsz jutni... Aki megver, azt verd meg te is. Ne hagyd magad! Nem azt mondom, hogy ész nélkül menj neki mindenkinek, de csak azt tudják bántani, aki hagyja...
2011. júl. 29. 07:15
 20/22 anonim ***** válasza:

Igazából a nők többsége az egészséges embereket szereti.

Vagyis túl tudd lépni a mélyponton és van egy kis önbizalma is.

Én személy szerint agybajt kapok a depressziós emberektől (az megértem ,hogy ilyen lelki állapotban van egy ideig, de hogy sokáig :S), mert végső soron a te érdemed ,hogy ide jutottál. Sehová :S.

Ha valakit ölelgetni akarok meg vigasztalni arra ott van a plüssmackóm.

2011. júl. 29. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!