Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt kezelni? :S
Elsö te eléggé hülye vagy már bocs.
Attól, hogy valakinek tetszel még nem kell segélyszolgálattá válni és csak azért randizni vele, mert hogy jajj szegény imád téged... A kérdezönek nem jön be a srác és ennyi, nem kell ezért "megpróbálni", nincs semmi törvény, hogy nem lehet csak úgy figyelmen kívül hagyni.
1. nem halgass! 3. teljesen igaza van!
Ezt a helyzetet, ezt a pasit, ha már idáig fajult úgy kell kezelned, hogy egyértelműen világosan, ha kell bántón megmondod neki, hogy neked ő nem kell.
Most már nem kell finomkodni, szerintem te nem akarod bután elküldeni, pedig most nincs más választás. Az ő érdekében sem, ha finomkodsz vele nem fogja elhinni és reménykedni fog, ha beletaposol a lelkébe felfogja, fájni fog neki, de ez van.
Ha sms-t ír ne írj vissza. Max. annyit, hogy "Értsd meg végre nem kellessz! Hagyj békén és többet ne irogass!"
ÉS több sms-ére tényleg ne válaszolj, chaten is rázd le hogy nincs kedved vele beszélni.
Ne akarj a barátja lenni, mert ő azt tökéletesen félre érti.
Csak ugy van esélyed, ha MINDEN kapcsolatot megszüntetsz vele. Haragudni fog, de így esélyt adsz hogy idővel olyan lányt talál, aki viszonozza az érzéseit. Így meg csak áltatja magát!
velem is ez van de megtanultam kezelni és nem zavar!! ő tudja h köztünk nem lehet semmi komoly de még igy is probálkozik amit megtanultam élvezni!!! pl. ha elmegyünk bulizni meghiv 1-2 italra stb...
ha nem tudod lerázni akk használd ki!!! ez lehet h gonosz dolog de ha neki igy jó akk ne bánkodj ha meg nem akk otthagy és legalább elérted a célod!! :D csak nyerhetsz!! :D
sztem azutolsó előtti eléghülyeségeket irt. ezeket nem javaslom még durvább mint az uccsóé ez akár visszafelé is elsülhet ugyh NE!!!
uccsóé jó! xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!