Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam kezelni a ramenos noket?
Hát, érdekes helyzet, és le a kalappal előtted, hogy intelligens módon akarod rendezni....
Én minimum megtépném....
A párod miért nem állítja le?
A baratom nem hiszem,h eszre veszi,ugy ahogy en. Ma irt egy munkaval kapcsolatban a csaj es allandoan elter a targytol, csakhogy beilleszthessen egy mosolygos fejet,annyira merges lettem,h kotoroltem az uzenetet. Tobbet ezt nem csinalhatom, mert rajon a baratom, ezert szeretnem valahogy kezelni higgadtan, okosan a helyzetet.
Mar nem sokaig birom... kerlek segitsetek!
Hát, akkor szerintem mondd el a párodnak, hogy Te tudsz ezeről a mailekről, mivelhogy defaultból hozzáférésed van, és ez téged zavar.
Azt irod, hogy a párod nem reagálja le ezeket a flörtöléseket, tehát 99% hogy nem érdekli őt a csaj.
Kérd meg őt - meg fogja érteni - hogy állítsa le a kolleginát, mert ez Neked nem esik jól. Bezsélgess el vele egy pohár finom ital mellett... ital nélkül is lehet, ha nem vagytok híve egy kellemes pohár bornak lefekvés előtt :)
Na, szóval ügyesen, és őszintén!
Drukkolok Neked, az ilyen nőknek meg levesben a helyük, mindig rühelltem az ilyet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!