Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Smároltam egy sráccal egy bulin, pedig van barátom. Hogy viszonyuljak hozzájuk? 14/L
Rohadt kis k.rva. Alig kezdtek még el nőni a melleid, de már piálsz és smárolsz össze-vissza. Azután pedig mindent az alkoholra fogsz. Ha egy kapcsolathoz nagy lány vagy, akkor ahhoz is, hogy vállad a felelősséget a tetteidért. A barátod helyében én biztos, hogy leordítanálak a halál f.szára, de az is lehet, hogy még pofon is b.sználak.
Legközelebb mi lesz, leszopsz valakit, vagy már a lábadat is szétteszed?
És te ki a k.rva anyádnak képzeled magad, hogy itt elszámoltatsz engem b.zd meg?
Jól van kislányom, ügyes voltál, hogy mással smároltál, semmi baj nincs. A pia volt a hibás és nem te, emiatt nem kell rosszul érezned magad. Írjam ezt? Most jobban érzed magad.
Gondolom te is ilyen retek ribanc vagy, hogy ennyire meg tudod érteni.
24/F, ha nem lett volna egyértelmű idióta!
Hát..ja..
Kb. csak ez a két lehetőség adódik, úgy néz ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!