Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan uralkodsz a ferfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan uralkodsz a ferfiak felett? Mert van az, hogy nekem nem jon ossze?

Figyelt kérdés
nem vagyok egy buta no. helyen van az eszem, de megis elhiszem a ferfiak hazudozasat annak ellenere, hogy tudom csak igy akarnak levenni a labamrol. nem vagyok konnyen megkaphato. miuta elmult a kapcsolat varazsa sovargok az elvesztett fiu utan. elhitetem magammal, hogy szerelmes voltam pedig meg ugy igazan soha nem voltam szerelmes..azt hiszem.. te hogy allsz ellen ezeknek a hazugsagoknak? mire gondolsz kozben?
2011. júl. 28. 13:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

1: ne akarj "uralkodni" a férfiakon

2: legyen tartásod, és a hülyéket rázd le a p1csába

Magamból indulok ki: nem tűröm, hogy dominálni akarjanak (cserébe én sem akarok uralkodni), és nem hazudnék a páromnak...

2011. júl. 28. 13:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Ismerni kell a testük minden rezdülését és akkor mindig tudni fogod a reakciói mit jelentenek.

És nem uralkodni kell felettük. Mindössze okosabbnak kell lenni és elhitetni velük hg ők irányítanak miközben te adod az instrukciókat és utána még meg is dicsérheted hg milyen jó ötletei vannak és milyen okos... A férfiak többsége soha nem jön rá, hg valójában ez a te ötleted volt és mégis teljesül az akaratod... ;) Szóval csak okosan... ;)

2011. júl. 28. 14:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát kedves Engem mindig megetettek, mert egy idióta vagyok, szebben fogalmazni nem lehet. Kihasználtak hazudtak és igen naiv vagyok. Ez van. De most azt hiszem tovább nem bírom úgyhogy egy ideig embert sem szeretnék látni.
2011. júl. 28. 14:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a válaszokat,ugyhogy bocsi ha írtak hasonlót.

Szóval mért kellene uralkodni felettük?Nem kutyák Ők,hanem egyenjogú trársaink jó esetben.

Szeretni ,ismerni,tisztelni kell a másikat.

2011. júl. 28. 14:33
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez a baj bammeg, mér gondolják a párok egy kapcsolatban, hogy uralkodni kell a másikon? Mi értelme van annak...

Midenhol ezt tapasztalom, mindenkinél, és ezt egyszerűen képtelen vagyok elfogadni és én képtelen vagyok rá, hogy bárki felett is uralkodjak. Biztos ezért is fogok egyedül megrohadni, hát így jártam.

20/F

2011. júl. 28. 14:55
 16/16 A kérdező kommentje:
az uralkodast nem szo szerint ertettem, mert tenyleg nem allatok. kicserelnem az uralkodast a kordaban tartasra.
2011. júl. 28. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!