Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan uralkodsz a ferfiak felett? Mert van az, hogy nekem nem jon ossze?
1: ne akarj "uralkodni" a férfiakon
2: legyen tartásod, és a hülyéket rázd le a p1csába
Magamból indulok ki: nem tűröm, hogy dominálni akarjanak (cserébe én sem akarok uralkodni), és nem hazudnék a páromnak...
Ismerni kell a testük minden rezdülését és akkor mindig tudni fogod a reakciói mit jelentenek.
És nem uralkodni kell felettük. Mindössze okosabbnak kell lenni és elhitetni velük hg ők irányítanak miközben te adod az instrukciókat és utána még meg is dicsérheted hg milyen jó ötletei vannak és milyen okos... A férfiak többsége soha nem jön rá, hg valójában ez a te ötleted volt és mégis teljesül az akaratod... ;) Szóval csak okosan... ;)
Nem olvastam el a válaszokat,ugyhogy bocsi ha írtak hasonlót.
Szóval mért kellene uralkodni felettük?Nem kutyák Ők,hanem egyenjogú trársaink jó esetben.
Szeretni ,ismerni,tisztelni kell a másikat.
Ez a baj bammeg, mér gondolják a párok egy kapcsolatban, hogy uralkodni kell a másikon? Mi értelme van annak...
Midenhol ezt tapasztalom, mindenkinél, és ezt egyszerűen képtelen vagyok elfogadni és én képtelen vagyok rá, hogy bárki felett is uralkodjak. Biztos ezért is fogok egyedül megrohadni, hát így jártam.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!