Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan uralkodsz a ferfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan uralkodsz a ferfiak felett? Mert van az, hogy nekem nem jon ossze?

Figyelt kérdés
nem vagyok egy buta no. helyen van az eszem, de megis elhiszem a ferfiak hazudozasat annak ellenere, hogy tudom csak igy akarnak levenni a labamrol. nem vagyok konnyen megkaphato. miuta elmult a kapcsolat varazsa sovargok az elvesztett fiu utan. elhitetem magammal, hogy szerelmes voltam pedig meg ugy igazan soha nem voltam szerelmes..azt hiszem.. te hogy allsz ellen ezeknek a hazugsagoknak? mire gondolsz kozben?
2011. júl. 28. 13:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%
én oda teszem ahova akarom a pasikat játszok velük mint a fuvolán...
2011. júl. 28. 13:07
 2/16 napietus ***** válasza:
először is ismerni kell az embereket. ha ez már megy, akkor tudod őket a helyükön kezelni. tehát nem kell rajtuk uralkodni, csak ismerni kell az embereket. nőket is, férfiakat is, különben átvernek a palánkon állandóan.
2011. júl. 28. 13:08
 3/16 bix ***** válasza:
100%
kedves első: ilyeneket vadásztam egy időben, ti tudtok a legjobban sírni amikor visszafele sül el a fegyver:)
2011. júl. 28. 13:08
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
ugy hogy egy ferfinek sem hiszek .,amikor mondanak valamit ,csak mosolyogni szoktam es nevetni rajtuk,,ebbol tudjak es le vagjak hogy nem vagyok buta no.,egyszoval ,en palizom at oket es nem forditva.,
2011. júl. 28. 13:10
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem állok ellen és nem minden pasi hazudik és nem minden hazugság.Persze a mostani párom is szokott hazudni,de amilyen "hülye" mindig lebukik, már nem foglalkozom vele,elkönyvelem magamba és amíg szeretem vele vagyok,de ha elszakad a száll nálam akkor annyi.Veszekedni már nem veszekszek emiatt mert attól nem fog változni ha eddig nem változott.Attól nem félek h. a szex miatt lenne velem, mert már több mint 2 éve együtt vagyunk.AKi meg csak amiatt volt velem,azon meg hamar le lehet csekkolni,mert nem igazán teszi oda magát.Bár volt oylan barátom aki a hátam mögött csajozgatott,na ott sokáig tartott amíg lebukott,de ez csak az én hibám, hisz amúgy sem volt tökéletes a kapcsolat csak én voltam gyenge h. időben szakítsak.Szóval aki nem kapcsolatfüggő az tud időben szakítani és amúgy a jelek megvannak h. most tényleg szeret e a fiú vagy nem
2011. júl. 28. 13:11
 6/16 anonim ***** válasza:
65%
Én is játszani szoktam az olyan nőkkel, mint az első válaszoló. Csak arra jó.
2011. júl. 28. 13:15
 7/16 A kérdező kommentje:

Ismerem az embereket es konnyen megalapitom azt is, hogy mikor hazudnak meg akkor is ha nem igazan beszelgettem meg az illetovel. testbeszed segitsegevel allapitom meg.

szerintetek is csak bekepzeltem, hogy szeretem azokat a sracokkat, mert eddig meg nem talalkoztam az igazival es mar vagyom a szerelemre?

2011. júl. 28. 13:24
 8/16 napietus ***** válasza:
igen, te nem beléjük voltál szerelmes, hanem csak nagyon vágytál a szerelemre. ezért mentél bele ezekbe a kapcsolatokba, holott tudtad, hogy semmi jó vége nem lesz. ez nem nagy baj, csak ne láss bele többet, mint ami.
2011. júl. 28. 13:28
 9/16 A kérdező kommentje:
sajnos ez nem mukodik nekem. nem tudom elfogadni, hogy nem talalko hozzam illot.. es mindenki jo mar csak, hogy ne legyek neha egyedul. tudom, butasag..
2011. júl. 28. 13:45
 10/16 napietus ***** válasza:
"amíg az igazit keresed, jól érezheted magad az esélyesekkel is." így értettem :)
2011. júl. 28. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!