Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell szakítani? /Lényeg lent/
4 éve élek párkapcsolatban!Már egyáltalán nem jó együtt(ám vannak jó napok és pillanatok)!Tudom és érzem, hogy ez már nem olyan mint régen..mindketten tudjuk!!De egyszerűen nem tudok szakítani... megszokás miatt, meg minden!Félek, hogy nagyon fog hiányozni és fájni fog... :(!!Aki ezt tudja és átélte megosztaná velem!!
21L
Üdvözöllek dobottfalván a lakosság : Te
de én inkább mégis az javasolnám, hogy beszéljétek meg értelmesen. ;)
Fogós kérdés.
Nem tudom, nem- e azért fog hiányozni, meg fájni mert szereted?
A szerelem már nem lángol, nem tudom, hogy lángolhat- e 4év után? (nem vetem el annak lehetőségét, hogy IGEN)
Bevallom neked én is érzek néha így, de vannak különösen szép és jó napjaink, amiért megéri. Szeretjük tervezni a közös jövőnket, az épülő házról beszélni, a gyereknevelésről. Persze néha bennem is felmerül, hogy tényleg erre vágyom, hogy vele akarom leélni az életem. A válasz esetenként egyértelmű igen, máskor meg passz.
Lehet kusza voltam, de sok minden előjött belőlem kérdésed kapcsán.
Kérlek írd meg, hogy döntöttél:)
Sziasztok!!
Köszönöm a válaszokat!Most is ott tartunk, hogy hol jó hol nem!De ez a nem is olyan, hogy azért még jó együtt!Szerintem nem fogok szakítani,mert nem érzem igazán azt, hogy akarok!Beszéltünk barátommal és Ő is azt mondta amit Én, hogy néha eltudna hagyni(azaz csak 50-50%-ban)!De van, hogy nagyon jó együtt!és igen mi is tervezgetünk meg minden--->és ez nagyon jó dolog,jó érzés!!!Meg az is igaz, amit az egyik válaszoló írt, hogy nem tudunk a között dönteni, hogy szeret,szerelem,megszokás--->ezek talán így együtt érvényesülnek,gőzöm sincs!!!
Utolsó válaszoló valahogy a szívemhez szóltál-->köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!