Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem szeretnék találkozni a barátommal, mert sok időt elvesz, de most nem tudok vele szakítani (lent a lényeg)
Hát.. először is: a 2 óra oda-vissza, egyáltalán nem sok, de ha nem szereted, nyilván annak érzed. MSN-en tényleg bunkósság szakítani, mint ahogy telefonon vagy papírcetlin is, de van, hogy személyesen nem megoldható. Ráadásul friss a dolog, szerintem nem akkora bunkósság, ha még is MSN-en mondod el neki mit érzel, mit gondolsz..
20/L
Mond meg neki az igazat, és ha szakítani akarsz vele, akkor mond meg neki ezt szombaton... szerintem...
21/F
Akár ma találkoztok, akár szombaton, szerintem minél előbb és élőben mondd el neki, hogy szakítasz vele.
A halogatás nagyon rossz, a bizonytalanság méginkább. Mert azért szokta érezni a másik, hogy valami nem stimm.
Szerintem ennyi tiszteletet és korrektséget mindenki megérdemel, és őneki sem lesz rossz szájíze, hogy annyira semmibe vetted, hogy msn-en szakítottál vele. Meg neked sem, ha igényes vagy erre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!