Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen? Mit tehetnék ez ellen?
Párommal, ha együtt vagyunk érzem rajta, hogy szeret én vagyok a legfontosabb imádjuk egymást. Ha sokat vagyunk együtt minden tökéletes.
Ha viszont ugy dolgozunk, hogy egész héten nem találkozunk, csak hétvégén akkor teljesen más. Alig hív fel, facebookon lóg és kommentleget csajoknak, ha beszélünk chaten mintha nem is figyelne rám velem párhuzamosan beszél sok-sok emberrel. Néha még bunkó is velem, mintha nem is érdekelné, hogy mit mondok. Még azt se mondja, hogy hiányzok.
És ha végre együtt vagyunk minden tökéletes!
Miért ilyen? Mit tehetnék ez ellen?
De nekem ez rosszul esik. És néha tényleg bunk velem, mintha rajtam vezetni le a feszültséget. Aztán mindig megbánja és beismeri, hogy buta volt.
Ezt is mondtam már neki, azt mondja tudja de azt nem hogy miért ilyen velem...vagy lehet csak nem akarja elmondani?
Neten én is mindenkivel más vagyok, mint a valóságban. Lehet iszik is mellé. Ki tudja. Nem vagy túlérzékeny? Példát tudnál írni?
A valóságban csendes, okos embernek szoktak nézni.
Lehet túlérzékeny is vagyok. Most békültük ki, volt egy szakításunk és félek, hogy újra elront mindent. Megigérte hogy figyelni fog rám és nem fogok csalódni benne.
pl. ha kérdezek egy-egy szavakkal válaszol...írom, hogy jó lenne ha együtt lennénk, ő teljesen hidegen, hogy ez van majd ekkor és ekkor találkozunk...ilyesmik
De nem túlzom el mert ő is mondta, hogy tudja hogy bunkó velem, fáradt általában éjjel beszélünk munka után.
Lehet én nem vagyok elég megértő? Azt akarom hgoy csak velem beszéljen, ne mással foglalkozzon, ha már képes voltam megvárni, reggel meg melo.
Nem lehet, hogy egy időben érzelmileg zsaroltad??
Miért szakítottatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!