Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rossz rajtolás után mehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz rajtolás után mehet minden jól?

Figyelt kérdés
ha 2 ember tetszett egymásnak és össze is jöttek és valamennyi ideig együtt voltak de nem alakult ki közöttük a bizalom mert az egyik fél megbizhatatlannak tűnt + valami oknál fogva nem volt lehetősége arra hogy az igazi arcát mutassa a másiknak ... és mivel így ismerte meg a másikat ezután van még esély arra hogy kialakuljon a kettőjük között a feltétlen bizalom --> vagyis ezt jóvá lehet még tenni? vagy ez olyan csorbát okozott a kapcsolatukban ami miatt a lelke mélyén már valamilyen szinten akarva, akaratlanul mindig kételkedni fog a másikban?
2011. júl. 27. 22:35
 1/9 anonim ***** válasza:
NEM! Van kb. 5%-od, hogy igen!
2011. júl. 27. 22:37
 2/9 anonim ***** válasza:
ha egyszer már tett olyat az egyik fél amiért nem lehet benne megbízni, akkor abban már nem is fognak soha igazán...
2011. júl. 27. 22:37
 3/9 anonim ***** válasza:

én a baráttommal most járok 3-szorra egymásután mert szakít velem azt újra össze jövünk de a szívemet mindig össze töré és amilyen aranyosakat ír nem haragszok rá soha!!

kérdésre válaszolva:ha ilyesmi akkor van rá talán ha nem akkor nem

2011. júl. 27. 22:44
 4/9 A kérdező kommentje:

vagyis akkor már nem is érdemes azzal próbálkozni hogy talán még nagyon sok munkával fel lehet építeni a bizalmat ebben a kapcsolatban?

szóval jobban teszem ha keresek valaki mást akinél tiszta lappal indulhatok és nála vigyázok arra hogy ne kövessem el még egyszer azt a hibát hogy okot adok arra hogy elveszítse a bizalmát bennem?! :)

2011. júl. 27. 22:58
 5/9 anonim ***** válasza:
aki egyszer eljátszotta a bizalmat, abban nem fognak megbízni. mert az emberek alapvetően nem változnak.
2011. júl. 27. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Kell, hogy mindketten akarják. Na nem a kapcsolatot, hanem a másikat. Vele együtt a hozadékot. Kapcsolatot, gyereket blablabla. Nem kell több, mint értékelni a másikat. A magatok módján, de önzetlennek lenni, kiismerni mi fontos a másiknak. Kinek mi a bizalom és a szeretet pillére és azokat nem bántani. Ismerni, de nem odavágni a másik gyengéit. Viszont őszintén. Ha idegennek is tűnik, tartani a célt és bízni, hogy bízhasson a másik.
2011. júl. 27. 23:02
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket mindenkinek! :) azt én is tudom jól hogy hogyan épül fel a bizalom! az előző kapcsolatomban 1,5 éven keresztül megvolt a feltétlen bizalom és annak ellenére hogy szakítottunk (mert itt nem a bizalomhiányból adódtak problémát) még mindig bízunk egymásban és ez nagyon fontos azóta is mindkettőnknek! viszont utána nagynehezen jött egy másik aki megtetszett valahol tudtam hogy ő kell nekem de még úgy éreztem nincs elég erőm ahhoz hogy újból nekilássak a nagy munkának... még bennem volt a letörtség és komolyan mondom fáradtnak éreztem magam ehhez az egészhez... sajnos most mikor már újból érzek magamba elég erőt és szívesen kezdenék mindent előlről már késő! tényleg jobb lesz ha őt már hagyom... :/ az egyetlen jó oldala hogy tanulhatok a hibáimból és legközelebb okosabb leszek...
2011. júl. 27. 23:25
 8/9 anonim ***** válasza:
23:02 - ként mondom, hogy tényleg hagyd, mert nem szeret(t)ed igazán. Vagy gyenge vagy és ... (sóhaj) őt is annak tartod.
2011. júl. 27. 23:29
 9/9 A kérdező kommentje:
hát igen az lesz! köszönöm,sokat segítettetek :)
2011. júl. 27. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!