Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok!? (lent)

Figyelt kérdés

Mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol a srác csak magáról beszél, egoista.

Vagy nem is tudom, minek nevezzem, leírom röviden.

Valamelyik nap olyan este 9 fele felmentem a városban, mert megbeszéltem egy időpontot az egyik fiú barátommal, hogy kölcsön ad egy filmet. Nem jött el.. ott ácsorogtam, legalább 3/4 10-ig. Besötétedett, így elindultam hazafelé. De belém kötöttek. 3 részeg cigány férfi. Elkezdtek fogdosni, én meg persze elleneztem az egészet, és próbáltam valahogy megszabadulni, fel akartak emelni. Karmolásztam, ahol értem őket. Borzalmas volt. Teve vagyok kék foltokkal, a cipőmet sikerült elvinniük. Nagyon megviselt. Elmentünk szüleimmel másnap a rendőrségre, azóta őrök járkálnak az utcán. Na de a lényeg, hogy van barátom. Elmeséltem neki és erre ő csak annyit mondott: Értem... Holnap eljössz a meccsemre?....... (focizik) .. Azt hittem, hogy lefordulok a székről. Elkezdtem bőgni, hogy ennyire semmibe vesz.. bármi történhetett volna :(

Mind ezt msn-en mondtam el neki. Állandóan csak magára gondol, eddig tűrtem is, de ez, hogy nem is érdekli..

Elegem van. Szerintetek szakítsak vele? Nem érzem biztonságban magam mellette.. nem tudom, hogy most mi legyen.

17/L

2011. júl. 27. 21:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Persze, jár az esély, én meg főleg adok mindenkinek annyi esélyt, hogy kb. magam teszem szánalmassá.. na de majdnem megerőszakolják és csak annyi érdekli, hogy elmegy-e a meccsére? Ez az az ember aki szinte képtelen megváltozni...
2011. júl. 27. 21:52
 12/20 A kérdező kommentje:

Akkor, egyértelmű, hogy nem ő a nekem való! Csak, az aranyos érzéki oldalát szeretem, de.. mára átment nemtörődömbe. Ha nem megyek ki a meccsére, és nem csodálhatom" meg, akkor meg sértődik.

Köszönöm a válaszokat. :)

2011. júl. 27. 21:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Ez komoly 1. elfelejtett egy találkát 2. emiatt majdnem megerőszakoltak 3. nem is érdeki lol hát csúcs én ha el is felejteném a találkát (ami nem valószínű) akkor ezek után kb mindig a barátnőmmel mennék mindenhova
2011. júl. 27. 21:54
 14/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok és kapsz te jobb csávót is :D
2011. júl. 27. 21:55
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát én úgy értelmezem, hogy a találkát nem a barátja felejtette el, csak egy fiú haverja... attól független tény, hogy szánalmas :D
2011. júl. 27. 21:57
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Msn-en mindig várnom kell rá, és ha nem írok rá, nem is beszélgetünk. Olyan ostobának érzem magam. Az elején etetett, hogy ő ilyen, meg olyan.. de az idő múlásával minden kiderül. Egyébként, más csajok képeihez olyanokat szól hozzá, hogy pl: Szép vagy édes ;) .. nem vagyok az a féltékeny típus de azért ez a becézgetés kikészít. Inkább elmegy pizzázni a barátaival, mint hogy velem találkozzon. És még, neki áll feljebb, ha kicsit zavar ha 4 napja megállás nélkül csak velük van, se telefon se msn. :(

2011. júl. 27. 21:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ezt le kell írnom, de a barátod NEM szeret téged. Még az utolsó suttyócsövesbunkó férfi is, ha szerelmes, nem viselkedik így a barátnőjével. Szóval mihamarabb szállj ki ebből, mert csak rosszabb lesz, jobb semmiképp.
2011. júl. 27. 23:29
 18/20 A kérdező kommentje:
De mit mondjak neki? :S Nem szeretek szakítani.. de nagyon szeretnék.. eddig mindig közösen döntöttük el, hogy legyen vége... :S
2011. júl. 27. 23:36
 19/20 anonim ***** válasza:
mond azt neki h nem bírod h ennyire önző és úgy döntöttél h ezt így nem folytatod tovább inkább keresel mást
2011. júl. 27. 23:38
 20/20 anonim ***** válasza:
dobd ki,mint macskát szarni
2011. júl. 28. 03:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!