Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok!? (lent)

Figyelt kérdés

Mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol a srác csak magáról beszél, egoista.

Vagy nem is tudom, minek nevezzem, leírom röviden.

Valamelyik nap olyan este 9 fele felmentem a városban, mert megbeszéltem egy időpontot az egyik fiú barátommal, hogy kölcsön ad egy filmet. Nem jött el.. ott ácsorogtam, legalább 3/4 10-ig. Besötétedett, így elindultam hazafelé. De belém kötöttek. 3 részeg cigány férfi. Elkezdtek fogdosni, én meg persze elleneztem az egészet, és próbáltam valahogy megszabadulni, fel akartak emelni. Karmolásztam, ahol értem őket. Borzalmas volt. Teve vagyok kék foltokkal, a cipőmet sikerült elvinniük. Nagyon megviselt. Elmentünk szüleimmel másnap a rendőrségre, azóta őrök járkálnak az utcán. Na de a lényeg, hogy van barátom. Elmeséltem neki és erre ő csak annyit mondott: Értem... Holnap eljössz a meccsemre?....... (focizik) .. Azt hittem, hogy lefordulok a székről. Elkezdtem bőgni, hogy ennyire semmibe vesz.. bármi történhetett volna :(

Mind ezt msn-en mondtam el neki. Állandóan csak magára gondol, eddig tűrtem is, de ez, hogy nem is érdekli..

Elegem van. Szerintetek szakítsak vele? Nem érzem biztonságban magam mellette.. nem tudom, hogy most mi legyen.

17/L

2011. júl. 27. 21:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
szerintem egyél sajtot és fogalmazd meg rövidebben
2011. júl. 27. 21:37
 2/20 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, az ilyenből sose lesz jó...
2011. júl. 27. 21:38
 3/20 anonim ***** válasza:

ez egy f.asz :/ hagyd ott, tényleg..

17/L

2011. júl. 27. 21:39
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus focista, nem is tudom mire számítasz :)

Elnézést az igenritka kivételtől!

2011. júl. 27. 21:39
 5/20 anonim ***** válasza:

ennek a kapcsolatnak hosszú távon semmi értelme, mondd meg neki hogy eleged van hogy csak magával foglalkozik és adsz neki egy hetet h megváltozzon különben fel is út, le is út... ha nem megy neki akkor szakíts vele! :/

16.L

2011. júl. 27. 21:40
 6/20 A kérdező kommentje:
Tudom, de olyan nehéz lenne, emrt valamiért mégis úgy érzem, hogy szeretem. Másnap elmentem a meccsére. Csak arról beszélt utána, hogy huh, de jó volt a pályán.....
2011. júl. 27. 21:41
 7/20 anonim ***** válasza:

hát ez gáz ha az én barátnőmmel csinálnának ilyet tuti kideríteném h kik voltak és elkapnám őket egyenként

dobd ki a francba ezt a kis gyökeret utána lesz ideje magával foglalkozni

2011. júl. 27. 21:41
 8/20 anonim ***** válasza:
Hát faxom se várna senkire 45 percet. A palival kapcsolatban meg megadtad magadnak a választ. Dobd ki büszkén, ciao amico!
2011. júl. 27. 21:42
 9/20 anonim ***** válasza:
Ilyennek lehetőséget adni? Megígér fűt-fát, sőt úgy hozza ki a dolgokat, hogy még szegény láány lesz a hibás majd minden kezdődik előről, az ilyen nem tud megváltozni 1-2hét vagy év alatt... hosszú idő és sok-sok fájdalom után esetleg.
2011. júl. 27. 21:42
 10/20 anonim ***** válasza:
egy esély mindenkinek jár, de sok esélyt én sem látok rá, hogy megváltozik...
2011. júl. 27. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!