Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácstalan vagyok!? (lent)
Mit gondoltok egy olyan kapcsolatról, ahol a srác csak magáról beszél, egoista.
Vagy nem is tudom, minek nevezzem, leírom röviden.
Valamelyik nap olyan este 9 fele felmentem a városban, mert megbeszéltem egy időpontot az egyik fiú barátommal, hogy kölcsön ad egy filmet. Nem jött el.. ott ácsorogtam, legalább 3/4 10-ig. Besötétedett, így elindultam hazafelé. De belém kötöttek. 3 részeg cigány férfi. Elkezdtek fogdosni, én meg persze elleneztem az egészet, és próbáltam valahogy megszabadulni, fel akartak emelni. Karmolásztam, ahol értem őket. Borzalmas volt. Teve vagyok kék foltokkal, a cipőmet sikerült elvinniük. Nagyon megviselt. Elmentünk szüleimmel másnap a rendőrségre, azóta őrök járkálnak az utcán. Na de a lényeg, hogy van barátom. Elmeséltem neki és erre ő csak annyit mondott: Értem... Holnap eljössz a meccsemre?....... (focizik) .. Azt hittem, hogy lefordulok a székről. Elkezdtem bőgni, hogy ennyire semmibe vesz.. bármi történhetett volna :(
Mind ezt msn-en mondtam el neki. Állandóan csak magára gondol, eddig tűrtem is, de ez, hogy nem is érdekli..
Elegem van. Szerintetek szakítsak vele? Nem érzem biztonságban magam mellette.. nem tudom, hogy most mi legyen.
17/L
ez egy f.asz :/ hagyd ott, tényleg..
17/L
Tipikus focista, nem is tudom mire számítasz :)
Elnézést az igenritka kivételtől!
ennek a kapcsolatnak hosszú távon semmi értelme, mondd meg neki hogy eleged van hogy csak magával foglalkozik és adsz neki egy hetet h megváltozzon különben fel is út, le is út... ha nem megy neki akkor szakíts vele! :/
16.L
hát ez gáz ha az én barátnőmmel csinálnának ilyet tuti kideríteném h kik voltak és elkapnám őket egyenként
dobd ki a francba ezt a kis gyökeret utána lesz ideje magával foglalkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!