Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teccem neki? vagy járni akar velem?
Figyelt kérdés
van egy lány facebookon, és ma beszélgettünk...és megbökött..nagyon örültem neki..itt már gondoltam rá hogy teccem neki..de én utánna visszaböktem...és nemfogjátok elhinni megint visszabökött..akkor ez azt jelenti hogy járni akar velem?
vagy esetleg valami több?
2011. júl. 27. 00:47
1/11 anonim válasza:
Vagy nagyon faceb. függő, és unatkozott, vagy tényleg "teccel" neki..bár aki nekem tetszik, az le is tudja írni a szót :)
2/11 anonim válasza:
persze, akivel beszélgetsz facen, az már azt jelenti, h vmilyen szinten félig jártok ;)
legalábbis ezt mondják.
3/11 anonim válasza:
bocicsoki2 :))
hát igen.. megbökött. ráadásul kétszer is. nincs mit tenni, ebből esküvő lesz hallod:O
4/11 anonim válasza:
Istenem! Mért születik ennyi idióta a világra és mért találja meg a gyakori kérdéseket? Ááááá!
5/11 A kérdező kommentje:
tényleg esküvő lessz?:O
de én még azt nem akarom...meg anyagilag se lehetne megoldani..:/
2011. júl. 27. 08:32
6/11 anonim válasza:
xD hát ezvan gyerek. : D kösd fel a nacit! ;)
7/11 anonim válasza:
Persze hogy össze fogtok jönni! lesz 13,5 gyereketek, ebből 4 házasságon kívül, és 0,5 meg az áfa.
8/11 anonim válasza:
és a házasságon kívüliek olaj sejkek lesznek és majd el veheted tőlük a pénzüket..
9/11 A kérdező kommentje:
azt hogy érted hogy 0,5 ?? felet fog szülni?:O
2011. júl. 27. 22:06
10/11 anonim válasza:
te most tényleg ennyire korlátolt vagy az agyi működőképességet illetően vagy csak szórakozol..? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!