Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar járni velem?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nagyon jóban vagyok egy lánnyal, lassan 3 éve.
Zenélek, sportolok és fotózom (mind a háromban egész jó vagyok), és mások véleménye szerint jól is nézek ki.
Többször is hallottam már tőle, hogy pont ilyen fiút akar magának, de valamiért mégsem hajlandó velem összejönni... Korkülönbség sincs sok, kb. egy évvel idősebb nálam. Tudom (és ő is tudja), hogy elég érett vagyok, de valamiért mégsem... Miért van ez? 15/F
2011. okt. 16. 23:21
1/1 anonim válasza:
Szió :)
Szedd össze a bátorságod,a kérdezd meg töle az okát ;) nem muszaj élöben kérdezni,ha nincs merszed.Ha megvan a telószáma akkor smsben,akár MSN,FACEBOOK :D, :)
17éves lány,sok sikert kiván :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!