Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni lelki társból lehetséges új szerelem?
Figyelt kérdés
Úgy értve hogy szakítás után találsz egy ismerőst/jó barátot akinek ki öntöd a szívét és a végén beleszeret ? Ez most valós szerelem vagy csak menekülés a magány elől ?2011. júl. 26. 09:48
1/10 anonim válasza:
lehet ez is, az is. nem ismerlek sem téged, sem a körülményeket, így nem tudom megmondani.
2/10 Smartguy86 válasza:
Szerintem ez az egész vígasztalálás nagyon csúnya dolog az illető lelki szemetesládával szemben...
Amúgy meg valószínű, hogy csak menekülés a fájdalom elől. Önbizalomhiányod van, amit legjobb ha elkezdesz leküzdeni, mert ugyanitt fogsz kilyukadni később is...
3/10 anonim válasza:
Mi a párommal annak idején így jöttünk össze, egymást vigasztaltuk a szakításaink után. 8 éve vagyunk együtt :)
4/10 anonim válasza:
Én is így szerettem bele valakibe :) láttam rajta hogy ő törődik velem és tudatosult bennem hogy Ő kell nekem :)
5/10 A kérdező kommentje:
Együtt vagytok még vagy mióta vagytok együtt ?
2011. júl. 26. 11:58
6/10 A kérdező kommentje:
De ha mondjuk sorozatosan így jön össze vki egy másik emberrel akkor gyanús hogy mindig menekül a magány meg a fájdalom elől.
2011. júl. 26. 12:01
7/10 Smartguy86 válasza:
És még önző is. Csak az jár a fejében, hogy csak az ő akarata, az ő boldogsága meglegyen... Önzően senki nem lesz boldog egy kapcsolatban sem, akár vigasz-kúrásról szól, akár másról...
8/10 A kérdező kommentje:
Jóformán akkor az első olyan embernek igent mond aki kicsivel többet érez iránta.
2011. júl. 26. 12:49
9/10 Smartguy86 válasza:
Hát azt nem hiszem. Inkább mindenkibe megpróbálják belelátni az elvesztett illetőt... ami mondjuk hiú ábránd. És amikor ez kiderül, akkor általában az új vigaszkapcsolatnak is vége szakad.
10/10 A kérdező kommentje:
Ebben biztos vagyok hogy az ilyen kapcsolatnak nem jó szokott lenni a vége. Tisztelt a kivételnek.
2011. júl. 26. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!