Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmúlik a szerelem, akkor jön a szakítás vagy a megszokás?
Ezen egy gyerek segitett volna 3 évvel ezelőtt.
Már késő, kezdd előlről mással.
Gyerek nélkül egyetlen kapcsolatod sem fog örökké tartani.
a magánvéleményem az, hogy ha már hónapok óta kialudt a láng, és a parázs halvány jele sem fedezhető fel (és itt úgy látom ez a helyzet), hiába locsolsz rá benzint, akkor sem fog lángra gyúlni. Új fát kell szerezni, és kezdeni az egészet elölről... kis gallyak, újságpapír, gyufa...
Jujj... kicsit metaforikus lett a hozzászólásom, de talán értitek...
25/f
Régebben hallgattam erről egy előadást. Érdekes volt. Ez már a 3. szakasz, átlagban azok a párok, akik nem házasodtak össze, ilyenkor már inkább elköszönnek egymástól.
Arra viszont nem emlékszem, hogy van-e rá "megoldás", de arra külön kitért, hogy "megszokásból" együtt maradni nem érdemes, asszem "kompromisszumos válásnak" hívta az ilyen eseteket, mikor a két ember már csak egymás mellett él és egyáltalán nem mutatják egy párkapcsolat jeleit.
"Ezen egy gyerek segitett volna 3 évvel ezelőtt."
FÚÚÚÚÚÚ, de idiótaaaaaaaaaa!
Ebből lett volna a válás és egy csonka-család, ezt elárulom... Hülye. Amin a gyereknek kellene segítenie, az már régen el van cseszve, és évek múlva úgyis kijönnek ugyanazok a problémák... Na erről ennyit.
Három éve segitett volna, már nem.
ez 100%
Gondolom neked már van gyereked. Vagy nincs?
Nekem van kettő.
Dobj be egy szexi fűzős ruhát necc harisnyával, hátha valami elindul már benne..
Vagy írj egy levelet neki, amiben elmeséled mi fogott meg benne miért volt jó vele, és mit érzel most min változtasson, ha ez nem hat rá akkor semmi!
Írd meg nekem mi lett:)
Egy 30-as f@szi le se szarja a szexi gőnceidet, meg a harisnyádat.
Tudom, én is az vagyok.
Ez gyerekes gondolkodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!