Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok most a 'rossz'?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok most a 'rossz'?

Figyelt kérdés
Barátom megcsalt egyik ismerősével, amit sikeresen titokban tartottak kb 2 hónapig, utána elmondta, nagyon kibuktam és szakitani akartam de mondta hogy nagyon szeret és hülye volt, és megígérte hogy nem teszi meg mégegyszer. Akkor annyit mondtam neki, hogy azzal a feltétellel megyek hozzá vissza, hogyha törli a lányt az ismerösei közül, és nem beszél vele soha többet. Azt mondta hogy jó persze.Így együtt maradtunk. Ez volt naggyából 2 hónapja, azóta én nem is hoztam fel neki ezt a megcsalást meg semmit, nem akartam h bűntudata legyen, de múltkor összevesztünk és elkezdte hogy voltam olyan szemét hogy eltiltottam a lánytól.. és még én voltam a szar:/ ezzel annyira megsértett, hogy nagyon:S mivel ő válaszott. Szerintetek igazam van hogy egy p*csfej, vagy tényleg én vagyok a sz*r?
2011. júl. 26. 00:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
te meg tanuld meg h ne szólj bele a felnőttek dolgába
2011. júl. 26. 00:52
 22/27 anonim ***** válasza:
21 vagyok, szóval.. :)
2011. júl. 26. 00:54
 23/27 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy értettem, ahogy a válaszoló mondta. Több oka lehet a megcsalásnak. Valószínűleg erről elfelejhetett írni a kérdező, vagy ő sem tudott róla. Amint írta, "múltkor összevesztünk...", tehát a fiú nem jól tudta kezelni az indulatait. Ez megesik. Az érzelmi fájdalomtestről ha valaki hallott már, az annak is betudható lehet. Ideges állapotban könnyen megsért, és könnyen megsértődik az ember, de azért már arra nincs ereje egyik félnek sem, hogy abbahagyja a veszekedést. Talán ez nem először történhetett meg, és a fiú így adta ki a dühét. Tehet róla, nem arról van szó, de nem tudta jól kezelni a történéseket. Nem tudott velük mit kezdeni, nem volt tapasztalt. Azt remélte, tanult a dologból, és majd máskor máshogy cselekszik, de mint láthatjátok, nem így tett, amikor újra felhozta a lányt.
 24/27 anonim ***** válasza:
Dobd ki ez a pasit minél hamarabb,mertt sajnos nem szeret =(
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem semmi olyat nem írtál, ami feljogosította volna a pasit a megcsalásra. és amúgy is, van olyan, ami ilyenre feljogosít bárkit is? szerintem nincs. kérdező, fogadd el h a pasid egy balf@sz, dobd ki a francba, ha amúgy is annyira azzal a másik csajjal akar chatelni facebookon.
2011. júl. 26. 00:56
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap szembesülök ezzel... Mai NŐK, HOL VAN a büszkeségetek? Ezt a pasit már réges-régen ki kellett volna hajítani, de úgy, hogy a lába se érje a földet.
2011. júl. 26. 01:48
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal dobd ki a gyereket!!!Egyáltalán nem értem minek fogadtad vissza, aki egyszer megcsal az többször is meg fog(ez alapszabály).Sajnos.NEm te vagy a szar ő egy kis gyerekes, éretlen f**fej.De most komolyan dobd ki.Ennél már csak jobb jöhet.
2011. júl. 26. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!