Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok most a 'rossz'?
Figyelt kérdés
Barátom megcsalt egyik ismerősével, amit sikeresen titokban tartottak kb 2 hónapig, utána elmondta, nagyon kibuktam és szakitani akartam de mondta hogy nagyon szeret és hülye volt, és megígérte hogy nem teszi meg mégegyszer. Akkor annyit mondtam neki, hogy azzal a feltétellel megyek hozzá vissza, hogyha törli a lányt az ismerösei közül, és nem beszél vele soha többet. Azt mondta hogy jó persze.Így együtt maradtunk. Ez volt naggyából 2 hónapja, azóta én nem is hoztam fel neki ezt a megcsalást meg semmit, nem akartam h bűntudata legyen, de múltkor összevesztünk és elkezdte hogy voltam olyan szemét hogy eltiltottam a lánytól.. és még én voltam a szar:/ ezzel annyira megsértett, hogy nagyon:S mivel ő válaszott. Szerintetek igazam van hogy egy p*csfej, vagy tényleg én vagyok a sz*r?2011. júl. 26. 00:27
11/27 anonim válasza:
00:43 olvasni tudsz? akkor tedd meg h elolvasod a 00:36-os választ thx.
12/27 anonim válasza:
képzeld, tudok olvasni.. nem talaltam ilyet, a végén leirta, h a megcsalás gondolata is rossz, nem lattad??
13/27 anonim válasza:
Így van, előző kettő elmondta, hogy mire gondoltam. Ha a fiúnak eszébe jut, hogy megcsalja a barátnőjét, akkor abban valami elromlott. Ha nem vetted észre, rossz fiút választottál, azelőtt elfogult voltál vele, de abban a pillanatban megrántottad a pórázát... Ő meg csak símán p*csfej volt, mert előtte elmondhatta volna, szakíthattatok volna akkor, és akkor ez nem érlelődik benned, és más kérdést teszel fel.
14/27 anonim válasza:
Mmint nem a mostaniak, hanem az azelőttiek... Értitek... :D
15/27 anonim válasza:
"Am. részben mindkettőtöknek igaza volt" én erre gondoltam, mire érti h igaza volt a pasinak??? mégis miben??
16/27 anonim válasza:
jajj, ne akadj már fel egy félmondaton.. azt ugy értette, h megérti, mert van olyan h vki már kiszeret a másikból, blablabla.. ezer oka lehet a megcsalásnak.. ez persze senkit se jogosit fel rá :S
17/27 anonim válasza:
Anya, apa ne veszekedjetek! Elég volt, menjetek ki a fejemből!
18/27 anonim válasza:
de én kúrvára nem tőled kérdeztem h hogy értette, te jobban tudod talán? én a válaszadótól kérdeztem, aki ezt írta.
19/27 A kérdező kommentje:
azért akartam hogy letörölje mindenhonnan, mert mielött megcsalt volna, elég sokat beszélgettek facebookon, a lány nem oda valósi ahova ő, csak néha lejár mert ott lakik a nemtudom kije. És aztán facebookon tartották a kapcsolatot, meg a lány utána teli irkált a képei alá minden nyálas baromságot.
2011. júl. 26. 00:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!