Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg én vagyok most a 'rossz'?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én vagyok most a 'rossz'?

Figyelt kérdés
Barátom megcsalt egyik ismerősével, amit sikeresen titokban tartottak kb 2 hónapig, utána elmondta, nagyon kibuktam és szakitani akartam de mondta hogy nagyon szeret és hülye volt, és megígérte hogy nem teszi meg mégegyszer. Akkor annyit mondtam neki, hogy azzal a feltétellel megyek hozzá vissza, hogyha törli a lányt az ismerösei közül, és nem beszél vele soha többet. Azt mondta hogy jó persze.Így együtt maradtunk. Ez volt naggyából 2 hónapja, azóta én nem is hoztam fel neki ezt a megcsalást meg semmit, nem akartam h bűntudata legyen, de múltkor összevesztünk és elkezdte hogy voltam olyan szemét hogy eltiltottam a lánytól.. és még én voltam a szar:/ ezzel annyira megsértett, hogy nagyon:S mivel ő válaszott. Szerintetek igazam van hogy egy p*csfej, vagy tényleg én vagyok a sz*r?
2011. júl. 26. 00:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Nézd,ha a lánnyal akar lenni,akkor el kellene gondolkodnod azon,hogy kell-e neked ez a srác.22/f
2011. júl. 26. 00:29
 2/27 anonim ***** válasza:
86%
Ő egy mocskos rohadt állat, ne foglalkozz ezzel a barommal.
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
ne hari, de neked még kérdés, h mit csinalj?
 4/27 anonim ***** válasza:
Figyeljél már. Egy kapcsolat azon múlik, hogy az ismerősei közül törli-e azt a lányt? Ez azért már egy kissé szégyen, vagy hogy is mondjam... Valóban eltiltottad a lánytól (amiben igazad is van), de valószínűleg nem jó módon. gondolom úgy, hogy ezzel a barátod megbántottad. Tudom, ő szemét p*csfej, mert megcsalt. De ebben az a baj, hogy te azon mérgelődsz, hogy titokban tartották 2 hónapig. Ha megcsalt, akkor már ott baj van. Mégha titokban is tartják, nem derül ki soha, akkor is baj van. Ha két napig titkolja, úgy jobb? Ne az internetes közösségen múljon már két ember (ha gyerekek is lettek volna, több) sorsa! Am. részben mindkettőtöknek igaza volt. A barátod is valamennyire talán meg tudom érteni, de téged is. Egy kapcsolatban már a megcsalás gondolata is rossz.
2011. júl. 26. 00:36
 5/27 anonim ***** válasza:
utolsó, te hany eves vagy? és lány vagy fiu? csak ugy érdekel
2011. júl. 26. 00:38
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
szerintem neked van igazad, nem tudom honnan gondolja, hogy még neki álljon feljebb azok után h megcsalt... már akkor ki kellett volna dobnod, mikor megtudtad h megcsalt, de még most sem késő. amúgy sem szeret, ha képes volt ilyesmire.
2011. júl. 26. 00:41
 7/27 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok, és eléggé fiatal, legyen elég, ami miatt gondolom leszólást kapok... :D
2011. júl. 26. 00:41
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
00:36 kifejtenéd bővebben h ebben a sztoriban a pasinak miben van igaza? mert sztem kúrvára semmiben, és elmehet a p*csába.
2011. júl. 26. 00:42
 9/27 szamóca.. ***** válasza:

attól hogy törölte ismerősei közül mé szexelhet. és van még csomó másik lány is.

tény hogy nem jó megoldást választottál, de nem gondolom h ezért te lennél a szemét. csak naiv.

2011. júl. 26. 00:42
 10/27 anonim ***** válasza:
nem mondta h igaza van neki csak h megérti vhol..
2011. júl. 26. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!