Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Mitől lennék népszerű a lányoknál? (bőv lent)
Igazából akivel beszélgetek vagy 1 helyen vagyunk pár órát az általában belém szeret(vagy legalábbis "bejövök" neki:O:D (én magam sem tudom h miért:O)
de ez nehezen alakul ki mivel nem igazán járok társaságba..
ennek a legfőbb oka hogy nem engedhetem meg magamnak.
+ a koromhoz képest szerintem túl komoly vagyok.
És azt szeretem ha a lány kezdeményez(vagyis tudassa velem h jó vagyok nála) ehez elég akár 1 mosoly is:)
de hogyan érhetném el hogy rám írjon valaki???
vagy megszólítson???
utálok nyomulni ismeretlenekre(és ismerősökre is)
szinte soha nem ír rám senki vagy nem mutat felém semmilyen érdeklődést..:(
mondjuk nem vagyok 1 nagy szépség de szerintem ronda sem vagyok..
általában azt kapom h aranyos vagyok...
NŐK!!!!MIVEL TUDNÉK RÁTOK HATNI?:D
vagy pl facebook on h érhetném el hogy vkinek felkeltsem az érdeklődését?
és köszi h szántál rám pár percet:))
ezt is nagyra értékelem:D
am neked van egy tippem.
menj el egy más városba, és csinálj "hány csajt tudnék megdugni egy este alatt" estet. egyszer megcsináltam egy ismerősömmel, tök jó parti, és önbizalmat ad. a lényeg hogy messze legyél, ne ismerjenek. és mindent bele, próbáld végig az összes nőt. az első pár elhajtás után poén lesz, és próbálkozol, és a végére rájössz hogy lesz aki igent mondana. de a fő szabály: itt nem komoly ismerkedés, csak próba, hogy szokd.
A kérdező kommentje:
de a külső nem minden.. és csak akkor akarok belekezdeni kapcsolatba ha ő is "normális" és komolyan gondolja
Ezt nem tudom melyikőnknek szántad, de tippelem hogy nekem. A tetszés természetesen nem csak a külsődre vonatkozik, a jellemed ugyanúgy tetszhet vagy sem :) Mindenképpen érdemes kezdeményezőnek lenni, néhány bekapott pofon vagy elutasítás után már fel sem veszed az egészet, meglátod :) Viszont sokkal több esélyed van értelmes barátnőre bukkanni, ha be is próbálkozol néhánynál :)
hát biztos megtudnék sokat, de én nem ilyen vagyok:D
nekem ez nem menne
és elég könnyen bele szeretek abba aki látom h érdeklődik felém..
de ez nem csak "hirtelen fellángolás" ez nálam elég tartós ha azt érzem hogy az illető:D viszont szeret
J:
igen neked szántam:)
de nem akarom hogy ilyennek lásson amikor nem vagyok ilyen..
utána azt hinné hogy én mindenkinél próbálkozom:S
Nézz ki jól, legyen emós hajad mivel arra buknak a tini pics@k, kell a sok pénz hogy később legyen aki eltartsa a gyereket, legyél b|_|zis mert arra is buknak.
Kikérem magamnak a nők nevében :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!